Lefeküdtünk-szakítottunk-lefeküdtem mással-újra járni akar?
szóval járok már 1 éve egy sráccal. 1 hónapja lefeküdtem vele. 2 nappal később szakított velem mert ő "tapasztaltabb lányokkal szeretne járni". Másnap lefeküdtem "bosszúból" a volt barátom haverjával. Megbántam, de a volt barátom 1 hete újra járni akar velem, és bocsánatot kért, meg minden.Csak félek, hogy később a fejemhez fogja vágni a dolgot..
L/17
hát ja kb arra célzott.. :/
de én szerettem őt és most tökre feldobódtam hogy mégis velem akar lenni
Háát, csak tipp, de ha legjobb haverok, akkor nem lehet, hogy megbeszélték? A legjobb haverja mit gondol arról, hogy lefeküdtetek? Vagy nem beszéltetek?
Arra gondolok, hogy talán a haverjának tetszett a dolog, megbeszélték a srácok, és a volt barátod most azon gondolkozik, hogy lehet, hogy meg kéne veled próbálni újra...
de csak tipp, nem biztos...
ha valahogy így fest a helyzet, akkor felejtsd el mind a kettőt! Keress valakit, aki megbecsül téged.
Gratulálok. Mondd meg neki, hogy várja ki, míg végig megy rajtad a kistarcsai focicsapat a kispaddal együtt, és utána már szívesen az övé leszel.
Nem vagy ép, te lány!
nem teketóriáztál...
a második már nem kritizált? neked melyikkel volt jobb? ha a másodikkal, akkor az első fejéhez vághatod, ha ugrál...
Nem szaroztál sokat, igazi belevaló, bővérű-bőnyálú, f@szszopó, büdös-ótvaros k@rva vagy.
Szívesen máskor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!