Lefeküdtünk és valami baj lehet? (többi lent)
Figyelt kérdés
szóval pénteken lefeküdtünk a barátommal és azóta nekem viszket ott lent.. lehet hogy allergiás vagyok az óvszerre?
értelmes válaszokat szeretnék.
18/L
2011. jún. 13. 12:31
1/8 Burny bácsi válasza:
Jobb, mintha égne. Örülj neki, hogy csak viszket.
2/8 anonim válasza:
MOst, hogy eltűntek a férfiak beszélhetünk a hüvelygombáról!
3/8 anonim válasza:
hat.enis igyvoltam..eloszor.aztan annyiszor voltunk egyutt h nmerzek semmi furcsat..sztem csak azert van mert h eloszor volt ott lent f*Sz.s na.ha elso volt persze..
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a felettébb értelmes válaszokat..
és 12:51-es válasz adó. igen az első volt..
2011. jún. 13. 12:58
5/8 anonim válasza:
Sztem várj vele 1-2 napot, ha nem múlik el, orvos
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy csak nem voltál eléggé felizgulva és kidörzsölte picit a gumi. Pláne így hogy az első volt. Nekem is volt már ilyen, belőlem mindig "elszívja" a nedvességet a gumi. De pár nap alatt elmúlt. Ha nem múlik el akkor keresd fel a nőgyógyászodat. Vagy egy nőgyógyászt:)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm (:
2011. jún. 13. 13:34
8/8 anonim válasza:
Előfordulhat igen. Ez azért van mert nem vagyy hozzászokva a gumihoz. Eleinte nekem is úgy volt és el múlt.
Csak legyél türelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!