Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtegyem vagy ne? 13 éves...

Megtegyem vagy ne? 13 éves vagyok, és van egy 15 éves fiú akivel már fél éve jártam de szakítottunk, és most.

Figyelt kérdés

és most talizni akar velem h lefeküdjünk.

Hiába mondtam neki h ez még nekem korai, de azt mondja h jó lesz neki is meg nekem is, és h ha lefekszek vele akkor utána járunk még..

Vajon a szex után járni fog még velem?

kérlek segítsetek!!

2010. júl. 18. 00:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha rögtön ezzel kezdi, fogadok, hogy a kapcsolat is legfeljebb másnap reggelig fog tartani.
2010. júl. 18. 00:08
 2/28 anonim válasza:
100%

Szia Kedves kérdező!

Valószínűleg ha fél év óta nem keresett és most újra utánad járt csak az lehet előtte hogy lefekszik veled, te ugye bár elveszítetted a szüzességed amit már nem lehet vissza adni, és utána miután megtörtént a dolog, ott hagyna, és lehet hogy csak azért mondja azt neked hogy járni fogtok hogy bele menj. Remélem segítettem! Szia :)

16/f

2010. júl. 18. 00:10
 3/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

tanácstalan vagyok:(

2010. júl. 18. 00:12
 4/28 A kérdező kommentje:

ja meg nem tudnám h mondanám meg neki h nem megyek bele:S

mert hamar felkapja a vizet :S

2010. júl. 18. 00:14
 5/28 anonim ***** válasza:
Telefonon?
2010. júl. 18. 00:16
 6/28 anonim válasza:
Te szereted ezt a fiút? Ez a legfontosabb kérdés. Csak azért ne feküdj le vele, hogy aztán járjon veled! Ha kölcsönös az érzelem, a vonzalom, és ezért jártok, akkor szóba kerülhet a testi szerelem is, de nem fordítva! Ha így indít a fiú, biztosan dobni fog utána.
2010. júl. 18. 00:19
 7/28 A kérdező kommentje:

msn-en szoktunk beszélni..

ja és ezt még elfelejtettem.. h szeretem, és megtenném, csak félek h terhes leszek vagy kiderül..:S

2010. júl. 18. 00:20
 8/28 A kérdező kommentje:

igen nagyon szeretem!!

több hónapja miatta szomorkodtam a suliban is, mikor szakítottunk.. (egy suliba jártunk de ő most leballagott)

és már régóta arra vágytam h még összejön velem

2010. júl. 18. 00:22
 9/28 anonim ***** válasza:
Ha össze akarna jönni veled, nem kötné feltételhez.
2010. júl. 18. 00:24
 10/28 anonim válasza:
én nem mennék bele:( ha egy srác szeret engem,nem az a feltétele a hogy akkor jár velem,ha lefekszek vele előtte.
2010. júl. 18. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!