Megtegyem vagy ne? 13 éves vagyok, és van egy 15 éves fiú akivel már fél éve jártam de szakítottunk, és most.
és most talizni akar velem h lefeküdjünk.
Hiába mondtam neki h ez még nekem korai, de azt mondja h jó lesz neki is meg nekem is, és h ha lefekszek vele akkor utána járunk még..
Vajon a szex után járni fog még velem?
kérlek segítsetek!!
Szia Kedves kérdező!
Valószínűleg ha fél év óta nem keresett és most újra utánad járt csak az lehet előtte hogy lefekszik veled, te ugye bár elveszítetted a szüzességed amit már nem lehet vissza adni, és utána miután megtörtént a dolog, ott hagyna, és lehet hogy csak azért mondja azt neked hogy járni fogtok hogy bele menj. Remélem segítettem! Szia :)
16/f
Köszönöm a választ!
tanácstalan vagyok:(
ja meg nem tudnám h mondanám meg neki h nem megyek bele:S
mert hamar felkapja a vizet :S
msn-en szoktunk beszélni..
ja és ezt még elfelejtettem.. h szeretem, és megtenném, csak félek h terhes leszek vagy kiderül..:S
igen nagyon szeretem!!
több hónapja miatta szomorkodtam a suliban is, mikor szakítottunk.. (egy suliba jártunk de ő most leballagott)
és már régóta arra vágytam h még összejön velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!