Megtegyem vagy ne? 13 éves vagyok, és van egy 15 éves fiú akivel már fél éve jártam de szakítottunk, és most.
és most talizni akar velem h lefeküdjünk.
Hiába mondtam neki h ez még nekem korai, de azt mondja h jó lesz neki is meg nekem is, és h ha lefekszek vele akkor utána járunk még..
Vajon a szex után járni fog még velem?
kérlek segítsetek!!
Szia!
Ezt most jól gondold meg! Azért még csak 13 éves vagy! Nemrég még idézőjelesen barbikkal játszottál. Az is lehet hogy ő csak fogadott a haverjaival vagy valami hogy menő lehessen, és nem is foglalkozik igazából az érzéseiddel.Ennyi idősen elveszteni a szüzességedet... nagy meggondolatlanság lenne, és felnőtt korodban sem lennél büszke rá. Remélem segítettem én is :)
Szia! :)
Ne tedd, kérlek!
13 évesen én is csináltam sok hülyeséget, de mind megbántam.
Így ne feküdj le vele semmiképp!
Ha szeret, nem a szex a legfontosabb..
16/L
a napnál is világosabb a szitu.
Szakított, most bekanosodott aztán meg akar dönteni, mégis szűzlány dejó buli...
Hiteget hogy jaj de jólesz majd meglátod és utána majd járok veled... Szart szeret téged, csak meg akar dönteni... Utána otthagyna mint eb a szamarát.
Alapból feltételhez fűzni hogy járjon veled. Pf. Hidd el nem viselnéd el hogy utána ott hagy, úgyhogy ne menj bele, akármennyire is szereted...
Összetörné a szíved. Amúgy is korai még 13 évesen... Az ilyen gyökereket egyébként legszívesebben felrúgnám akik játszadoznak meg zsarolnak...
És miaz hogy felkapná a vizet. Miért megüt? Nem hiszem. Akkor meg mi félnivalód van?
17/f
már nem azért, de 13 évesen ne szexelj azért, hogy "járjon veled"! Meg egyáltalán! Nem kell azt elsietni, nagyon korai az még! Azt sem értem, hogy egy 15 éves fiú miért akar mindenképpen lefeküdni egy kislánnyal. Mret bocsi, de te még kislány vagy. Egyáltalán, biolóiailag érett vagy már? Meg se forduljon ilyen a fejedben. Ha annyira szeretne, várna.
Bocsi, ha erős hangnemben sikerült megírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!