Meddig lehet ezt bírni? Ma is ránéztem a barátomra a suliban és legszívesebben rámásztam volna, de nem lehetett. Meddig még?
Figyelt kérdés
Még nem voltunk együtt,de már alig bírom,petting sem volt,de én már a szeretkezésről álmodozom.Tudom minél többet várunk,annál jobb lesz,de szeretném már,viszont nem tudom,hogyan kezdjek neki. 17/l2009. febr. 5. 17:04
1/3 anonim válasza:
Talán beszéld meg Vele,és ha ő is akkor hajrá!!!:-)
2/3 anonim válasza:
Talán pont azért kéne a petting előtte, hogy tudd, mit szeret a párod, mit kéne csinálnod...Az ész nélkül egymásnak esünk szexnek semmi romantikája nincs, de te tudod, mit csinálsz. Szerintem sokkal jobb előtte hónapokig kóstolgatni egymást, pettingelni, megismerni egymás testét.
3/3 anonim válasza:
szerintem is pettinggel kezdjétek..hasonló korú vagyok én is és nekem is van barátom:)Természetesen mi is pettinggel kezdtünk és mire már odaértünk,hogy szeretkezünk,már ismertük egymás testét.De pettingnél is vigyázzatok,hiszen így is könnyen kerülhet sperma a hüvelyedbe..(sajnos én is ilyen miatt aggódom,de ahogy olvasgattam,megtudtam,hogy kicsi rá az esélye,hogy teherbeessem,de előfordulhat.. :S) szóval csak okosan,de nem kell,hogy elvesszen a varázs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!