Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még csak 14 éves vagyok...

Még csak 14 éves vagyok (lány), és nagyon vágyom a barátomra. De még nem akarom elveszteni a szüzességem. Ez nagy baj? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vágysz a barátodra, nem baj. Ha nem akarod még elveszíteni, az sem baj. Tenni annyit tudsz, hogy türtőzteted magad, vagy esetleg megbeszélhetitek, hogy kölcsönösen orálisan kielégítitek egymást...
2010. ápr. 13. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

14 évesen még hagyjátok ezt a témát.. nem aért mert korai vagy talán mégis..

kellő éretlenség és felkészüleltlenség felelőtlenség vagy önzéssel könnyen tönkretehetitek egymás jövőjét, vagy maradandó fizikai/lelki sebet okozhattok egymásnak..

2010. ápr. 13. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
nem akarod elvesziteni miért mire kell az neked? talán azzal fogod a házat kimeszelni? ha ugy érzed hogy ő az a fiu aki életed párja és később férjed akkor add oda magad ha nem érzed akkor meg ne add oda magad de valószinüleg ne ő az mert tul fiatalok vagytok még komoly kapcsolathoz.. de ha mégis akkor azonnal cuppany rá a tökére vagy szétrugom a segged! aszmogya még nem akarom elvesziteni de kivánnya abarátyát óóóóó basszus! nah most felb...tad az agyam!!!! : @ Wáááááááááá!!
2010. ápr. 13. 19:09
 4/12 anonim válasza:
37%

Én is 14.évesen vesztettem el. :)

Sőt van olyan barátnőm aki már 12.éves kora óta nem szűz. :)

Ha készen álltok akkor csapj bele a lecsoba, de előtte beszéljétek meg a védekezést. ;)

De nem muszály ha nem akarod vagy ha parázol előtte, de ha beindulsz meglátod menni fog :)

Sok sikert!

2010. ápr. 13. 19:13
 5/12 anonim válasza:
én is így vagyok!14 éves vagyk van egy szexi barátom de még nem akarok vele lefeküdni :) nem baj az :)egyszer eljön mindennek a maga ideje majd 1-2 év múlva csináljátok :P
2010. ápr. 13. 19:15
 6/12 anonim válasza:
69%
Hát elnézést, de mekkora kis ribi már az, aki ilyen korán elveszti? -_- Jó, lehet hogy nem kell 'házat meszelni' meg semmire, de akkor is... Ilyen fiatalon az ember még éretlen a szexre, akármennyire is érettnek tartja magát. Akkor is, ha úgy gondolja, hogy ő lesz 'élete párja' (habár nem tudom, egy kis 12-16 hogy gondolhat ilyesmit...)
2010. ápr. 13. 19:23
 7/12 anonim válasza:
*12-16 éves
2010. ápr. 13. 19:24
 8/12 anonim válasza:

OFF: Utolsó: Ez hol kapcsolódik a témához? :O:D Egyébként www.muszaj.hu :D

ON: Én úgy gondolom nem ajánlatos ilyen fiatalon elveszíteni.

2010. ápr. 13. 19:32
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

tudom mit érzel,én is ebben a cipőben járok..

és nem kell lehurrogni meg ilyenek :@@@

én megpróbálom szüzen elvégezni a 8 általánost.

azt mondják nem fog menni,néha én is azt hiszem,de erősnek kell lenni..

privátba szívesen beszélgetnék veled.:)

2010. ápr. 13. 19:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszy a válaszokat. Akkor még megpróbálom tűrtőztetni magam, várok egy kicsit. :)

Utolsó: Én is leveleznék veled! :D

2010. ápr. 13. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!