Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még szűz volt vagy már télleg...

Még szűz volt vagy már télleg nem volt az?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel múltkor eléggé előrehaladtunk mert csak egy szokásos smárolós,simogatós,összebújós "programnak" indult azt továbbmentünk a petting,orálig azt annyira nem bírtunk magunkkal hogy levetkőztettük egymást aztán bebújtunk az ágyba onnan meg már nem volt visszaút...én tudom magamról hogy még szűz voltam,bnőm régebben is mondta hogy ő már nem az viszont mikor benyomtam a farkam a puncijába kicsit vérzett meg mondta hogy fáj neki akkor még szűz volt ő is?Viszont lehet csak "felsértettem" valamit?Mert a méretem az átlagosnál nagyobb meg vastagabb így lehet csak nagy voltam neki?Szerintetek?
2011. jún. 9. 12:25
 1/7 Smartguy86 ***** válasza:

Mi vagy te? Conan a barbár? Hogy lehetne már benyomni úgy egy nemszűz lánynak, hogy vérezzen???

AZT voltál fenn szombatooooon???

2011. jún. 9. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet a petting során sértetted fel, előfordul, a szerszámoddal nem, hacsak nincs szárazsági problémája, amitől odabent szétrepedt.
2011. jún. 9. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul ritkán, mivel a szűzhártya nagyon nagy variációkat mutat, hogy a korábbi kapcsolatánál nem szakadt át , vagy nem teljesen. Van pl gyűrűszerű

hártya is. Most viszont, te átszakítottad. De az is lehet, hogy kisebb sérülést okoztál. Az viszont eléggé fájdalmas, utána is.

2011. jún. 9. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát képzeld, én 22 éves vagyok, és a mai napig megvan a szűzhártyám egy része épen, olyan erős. Csak egy viszonylag kicsi lyuk van rajta, ezért nálunk sok előjáték kell, mert piszkosul tud fájni. Vérezni sosem vérzett, de ennyi erővel a barátnőd akár szűz, akár nem, a hártyája vagy annak egy része fájhatott neki, vérezhetett az is, meg a hüvelyében bármi (felsérted az ujjaddal, megpattan egy picike ér...).
2011. jún. 9. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
hány pasija volt?
2011. jún. 9. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Előttem 1
2011. jún. 9. 21:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Vagyis 1 akivel szex is meg 2 barátja akivel nem volt testiség.
2011. jún. 9. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!