Ciki ha még csak most,15 évesen vesztettem el a szüzességem?
Hát én 14 évesen veszítettem el, és MEGBÁNTAM, és tudod, mit, gondold át 20x h biztosan el akarod e veszíteni és h az a vki megérdemli e. Mert engem 2napra rá otthagyott, és én hülye vak voltam...
Azóta eltelt 3év, van már 1éve barátom, és neki kellett volna odaadnom magam elsőnek. (Igaz h nem maradt nagyon le :D)
"sztem 16 alatt korai, engem igy neveltek, és sztem kell ennyi idő hogy testileg és lelkileg érett legyél rá..."
Tényleg nem vagy elég érett 14évesen, és ha én ezt már akkor fel tudtam volna mérni, mert igazság szerint még NEM TUDOD MERT GYEREK VAGY, és ha tudsz, inkább beszélj anyukáddal erről. Ez a leghelyesebb.
Szóval az én véleményem az h nem, nem ciki, és inkább őrízgesd annak, akit majd valóban szeretni fogsz, és ami a legfontosabb: MEGÉRDEMLI.
17/L
Szerintem nem gáz, hogy már nem vagy zűz, de nem lett volna kötelező...
A legjobb barátnőm és több nagyon jó barátnőm 20-22 évesek és még szüzek.Nincs semmi bajuk...nem is ciki.
Én 17.5 voltam.
Hát szerintem az a ciki hogy MÁR 15évesen....
De látam én már 13éves anyát is, ezen már nem lepődöm meg
18vagyok és szűz, minek elsietni?
hogy az én adómból még egy anyát tartsak el...
18/F
tegnapi 19:16-osnak,
Szégyeld magad!!!!!!!!!! 18 évesen szűz vagy még? Bocs, de megkérdezhetem, hogy papneveldébe jársz?
Mért kell állandóan az ugymond"tiniket" baszogatni!már elég volt hogy mindenkit egy kalap alá vesztek!5 éves vagyok és még nem ....-ott meg senki sőt még nem is csokoloztam és nem azért MERT NEM VOLT RÁ ALKALMAM hanem azért mert nem akartam!SZal nem kéne minden 14-15-16 éves lek****vázni ha az anyja meg engedi hadd csinálja felölem férjhez is mehet akár holnap,csak ne beszéljetek általánosságba jó????!!!
ÉS jó lenne már leszállni rolunk és jó lenne ha egy pár 20-25 éves is magába szálna aki itt magyaráz aztán lehet hogy tegnap őt kötözték ki az ágyhaz!Na boccs............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!