Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha még csak most,15...

Ciki ha még csak most,15 évesen vesztettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
Ha van valami statisztika,mennyi az átlagéletkor szüzesség elvesztésekor?Ugy értem egy átlagember hány évesen veszti el a szüzességét?
2009. márc. 18. 01:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
86%
Nem az a ciki hogy még csak most 15 évesen , hanem az hogy már 15évesen elvesztetted sztem...
2009. márc. 18. 10:56
 12/70 anonim ***** válasza:
92%
de nem is írtad hogy fiú vagy e vagy lány! bár teljesen mindegy! fiatal vagy! de ha a mai fiatalságot nézzük (tisztelet annak a kevés kivételnek) már 12 éves korban "büszkeség"! 14-15 évesen meg fél kiló sminkkel és 5 centis kisszoknyában elmentek bulizni, kikezdtek mindenféle ismeretlennel elvesztitek a szüzességeteket, vagy ne adj isten megerőszakolnak aztán ti néztek! hol van már az a "fiatalság" amiben én éltem :( akkor is voltak már furcsa dolgok, de a maiakhoz képest...
2009. márc. 18. 11:00
 13/70 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon ciki, az biztos! Nem szégyelled magad? Már 10 évesen el kellett volna vesztened!

Ilyen huly kérdés, Istenem hogy még vannak ennyire pihent agyú emberek... Az a ciki, hogy már 15 évesen élsz nemi életet!

Remélem a kérdés csak kamu...

2009. márc. 18. 11:11
 14/70 anonim ***** válasza:
40%

ezt birom ebbe az oldalba, hogy barki barmit kerdezz amire epp kivancsi valamiert mindig lebaszak miatta!!... tudtommal amit mashol nem mert itt megkerdezheti!!!...

jah igen szerintem nem ciki, en is 15 evesen vesztettem el szerelembol, es meg mindig egyut vagyunk, szoval ha szerelembol veszteted el nem ciki, ha ugy ereztd hogy el akarod vesziteni akkor sme ciki, de viszont ha megbantad akkor az mar nem jo:( remelem hogy segitettem, (k)

2009. márc. 18. 11:24
 15/70 anonim ***** válasza:
68%
b*meg ilyen kérdéseket!
2009. márc. 18. 11:41
 16/70 anonim ***** válasza:
75%
igen, rohadtul ciki és undorító, hogy MÁR 15 évesen megtetted és hogy ilyet kérdezel...nem bírtad volna megvárni amíg benő a fejed lágya???
2009. márc. 18. 12:30
 17/70 anonim ***** válasza:
78%
legalább védekeztél????bocs úgy kérdezem...tudom mi az egyáltalán???
2009. márc. 18. 12:42
 18/70 anonim ***** válasza:
95%

hat :(

sajnalom en is hogy ilyen kerdeseket tesznek fel az emberek.. ha el is vesztetted akkor oke remelem azzal akivel regota egyutt vagy es nagyon szereted...

de eleg gyerekes ez a kerdes hogy ciki e... regen az volt a nagyon ciki aki hazassag elott vesztette el...jo hogy ez manapsag normalis h 15 16 evesen elveszti midneki.. nem sozlok bele hisz a vagyak jobban uraljak az embereket mint az esze..de akkor legalabb ne tegyel fel ilyen kerdeseket!!!!

megtetted kesz nem kell vilag ele tarni.. ;)

aztan meg ha elkezded a sexualis eleted legalabb vedekezzetek !!!

2009. márc. 18. 12:49
 19/70 anonim válasza:
79%
Én 15 évesen azt tartottam erénynek, hogy van középszintű érettségim angolból, de nyilván én csináltam valamit rosszul, mivel 15 évesen az az erény, ha cigizel, iszol, kefélsz.
2009. márc. 18. 12:59
 20/70 anonim ***** válasza:
76%
AZ a ciki, hogy ilyet kérdezel...
2009. márc. 18. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!