Miért félek a szüzességem elvesztésétől?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom, nem zaklattak kiskoromban, ennek ellenére, félek a szüzességem elvesztésétől. A korombelieknek az a legfontosabb, hogy minél hamarabb elveszítsék, de engem ez a viselkedés taszít. Nem hiszem, hogy a 15-16 éveseknek már szexelniük kellene. Miért lehet bennem ez a félelem?
15/L
2011. ápr. 22. 12:15
31/32 anonim válasza:
Hogyha választani kell, én szívesebben vagyok együtt a nagyszájú, néha rossz lányokkal. Egyszerűen jobban kijövök velük és nem unatkozok mellettük. Ellenben egy éltanuló, mindig mindenre válaszolni tudó lánnyal sokkal kevésbé tudnom megtalálni a közös hangot. De igazából, nem is akarom.. :S Attól, hogy valaki 15-16 évesen elveszíti a szüzességét, még bármilyen ember lehet. Ez még nem zárja ki, hogy neves egyetemre járjon és több diplomát szerezzen. Nem értem ezt a megbélyegzést. A lazaságot össze lehet egyeztetni az értelmességgel. Inkább próbálj meg beilleszkedni. Ne idősebb pasiknál keress vigaszt. :S
32/32 anonim válasza:
tudod a stréberek későn veszítik el. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!