Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért félek annyira a szüzessé...

Miért félek annyira a szüzességem elvesztésétől?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és a problémám hogy valamiért rettenetesen félek a szextől. A barátommal másfél hónapja vagyunk együtt és már nagyon szeretnék továbbjutni a pettingnél, de valami gond van. Érzem hogy ő mindent jól csinál, és én is nagyon vágyom rá, de amikor már nagyon jó érzéseim vannak, akkor hirtelen alábbhagy a dolog. Tudatalatt visszatartanám a félelmeim miatt? Pedig én szeretném, de nem sikerül. A barátom is mondta hogy nagyon görcsösnek érez. Lehetséges hogy nem tudok ellazulni? Ez még változhat?

Még önkelégítést sem végeztem eddig, csak most próbáltam meg de eddig az sem jött be. Van még remény számomra?

2009. febr. 2. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze h van rememény! az mindig van. A barátodnak maximálisan igaza van: nagyon görcsölsz. sztem töltsetek minnél több időtt együtt, petting, romatikázás, stb. a fő az h maximálisan el tudj lazulni, utánna minden simán fog menni! :) sok sikert! (21/f)
2009. febr. 2. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Ez a nevelés hatása, rémisszük meg szegény kislányokat. Aztán van, aki felnőtt korára sem heveri ki.
2009. febr. 2. 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még pettingeljetek jó sokat, hogy teljesen megszokd a barátodm segíthet az ellazulásban, ha tudod (fizikailag is) hogy mennyire vigyáz rád, és csak jót akar neked.
2009. febr. 2. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan félsz valamitől az aktussal kapcsolatban? Talán saját magaddal kellene tisztázni, hogy mitől is félsz valójában, utánaolvasni neten, megkérdezni szakembert.

A szex jó dolog, ha az ember ésszel is csinálja, akkor el tudja kerülni a betegségeket, a nem kívánt terhességet.

2009. febr. 2. 13:19
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem is tudnám megmondani pontosan mitől félek. A barátomtól biztosan nem, benne teljesen megbízom. Éppen ezért nem értem hogy miért tartom vissza magam. Tudom hogy minden okés lenne ha nem tartanám vissza, de ez egy tudatalatti dolog.

Egy bizonyos fokig egészséges hogy fél valaki az első alkalomtól azt tudom, és remélem hogy ez idővel változni is fog...

Egyébként ha innék vmennyit az segíthet? Mert nem akarok de ha ez kell...

2009. febr. 2. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem amiatt parázol, nehogy teherbe ess? Mert ha igen, akkor védekezzetek mondjuk gumival+vmilyen spermicides cuccal.

Addig ne vágjatok bele, míg nem érzed magad késznek, mert abból jó nem sül ki.

2009. febr. 2. 14:13
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem szoktál inni, akkor ne igyál. Gondolkozz el azon, hogy kiskorodban volt -e vmi (konkrét esemény vagy akár tartós), ami kihathat a mostani életedre. Ez lehet akár a szexszel kapcsolatos, akár az apukáddal. Ugyanis ha a szexszel vagy a férfiakkal van vkinek problémája, akkor sokszor kisgyerek korból az apukával szerzett vmilyen rossz tapasztalatok lehetnek a gyökerei. Nem konkrétan szexuális, hanem mondjuk sokszor leszólt téged vagy mittudomén akármi, ami megmaradt benned vhol mélyen és ezt most tudatalatt az összes férfire kivetíted, akit szeretsz. Ezt meg kell keresni és el kell fogadni valahogy és akkor jobb lesz. Vagy ha nem találsz semmit, akkoris lehet, hogy a környezetet régebbi vagy mostani rossz hatása, ami akkor nem is tűnt olyan nagy dolognak. De nincs semmi gond, ne ez legyen a központi problémád/problémátok, lazíts és ne arra gondolj, hogy úristen most fogom elveszíteni! És ne is arra, amikt mások mondtak, csak ti léteztek az ágyban.
2009. febr. 2. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha nem úgy állnátok a dologhoz, hogy mikor fogtok lefeküdni?

Úgy értem, hogy pettingeljetek még, ha eddig nem volt orgazmusod akkor próbáljátok elérni orális szexszel, ujjazással, vagy csiklóizgatással.

Jön majd az spontán... Eljön majd az a petting is, amikor nagyon jól fogjátok magatok érezni, és meg fog történni. Fiókban azért mindig legyen ott 1 doboz óvszer.

2009. febr. 2. 14:20
 9/11 A kérdező kommentje:

először is köszi szépen a válaszokat!

a teherbeeséstől biztosan nem félek, mert már gyógyszert szedek lassan 1 éve (azt még az arcbőröm miatt írták fel), és semmilyen megrázó dolog nem jut eszembe a múltból. Esetleg az is lehet ilyen hatással hogy már elég későn kerültem bele ebbe a helyzetbe? Mármint hogy általában nem 22 évesen kezdik az emberek a szexuális életüket élni és ez későinek számíthat.

És szerencsére a barátom sem úgy ál hozzá a dolgokhoz hogy minél hamarabb feküdjünk le hanem nagyon is türelmes és segítőkész. Csak hát már engem zavar a dolog. Gondolom az is gond hogy túlságosan akarom a dolgot és rágörcsölök.Gondoljátok hogy idővel és sok gyakorlással menni fog?

2009. febr. 2. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem muszáj megrázó dolognak lenni, lehet akár egy gyerekes kicsi sérelem is vagy bármi.

De igen, az is lehet, hogy látod a környezetedet, hogy ők már régóta elkezdték és minden oké velük és te pedig már 22 vagy és azt gondolod, hogy már tényleg el kéne ekzdeni, mert lemaradsz vmiről. Pedig nem maradtál le semmiről, mindenkinek más az élete, de a tiédet éled, és csak ez számít. Nem az a fontos, hogy még a 23. születésnapod előtt meglegyen.

Most olvasom, mégcsak másfél hónapja vagytok együtt. Az még nagyon kevés, lehet hogy még nem vagytok rendesen összeszokva. Legyél türelmesebb, ne erre gondolj állandóan, de azért próbálkozzatok, ha úgy érzitek. De spontán, ne pedig úgy, hogy előre megtervezitek. Akkor fog majd összejönni!:)

2009. febr. 3. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!