Miért félek a szüzességem elvesztésétől?
Még soha nem volt barátom, nem zaklattak kiskoromban, ennek ellenére, félek a szüzességem elvesztésétől. A korombelieknek az a legfontosabb, hogy minél hamarabb elveszítsék, de engem ez a viselkedés taszít. Nem hiszem, hogy a 15-16 éveseknek már szexelniük kellene. Miért lehet bennem ez a félelem?
15/L
Mert még nem vagy lelkileg érett a dologra, és még a szerelmes sem tapasztaltad meg, mikor azt érzed, hogy szeretnéd ezzel megajándékozni a szerelmedet. De nincs ezzel semmi baj. Ennyi idősen én másfél évig jártam egy fiúval, mégsem adtam neki a szüzességem, mert nem voltam kész rá. Aztán összejöttem a mostani barátommal (aki akkir 18 volt) 16,5 évesen, és Vele is egy év kellett, míg lelkileg eljutottam arra szintre, hogy már ne féljek neki adni a szüzességem (pedig már a legelején nagyon szerelmes voltam).
Manapság a legtöbb embernek nem érték a szüzessége, és azt sem tudják, milyen igaz szerelemben elveszíteni a szüzességet... Pedig sokkal jobb, mint sietni vele, és olyannal elveszíteni, aki pár hónappal később elhagy, és örökre rossz emlék marad a dolog...
Mi azóta is együtt vagyunk, és együtt is tervezzük a közös jövőnket...
Ne félj, nem baj, hogy most így érzel, majd találkozol a megfelelő fiúval, és idővel elszállnak a félelmeid :)
20/L
egyetértek a legelső hozzászólóval is és veled is teljes mértékben!! mosttanság nagy divat lett 15-16 éveseknél hogy ki tujda hamarább elvesziteni csak azért hogy majd legyen mit meséljen a barátainak és hivalkodjon..sajnos ez az igazság ! neked nagyon is jó gondolkodásod van és jó hogy megfontolod a dolgokat!..
lehet hogy van benned félelem , de még nincs itt az ideje hogy te ezt végigcsináld szerintem ..azért félsz:)majd egyszer eljön..idővel:)
miről beszélünk, még csak 15 vagy, persze h félsz tőle, nem vagy rá felkészülve, ennyi.
majd akkor lesz itt az ideje, ha nem lesz benned félelem.
3. válaszolónak: Nem hiszem, hogy gyerek lennék. Egyrészt, többnek nézek ki a koromnál (20-nak szoktak mondani elsőre, bár ez nem mindig jó), másrészt a gondolkozásom sem gyerekes. Aki ismer, azt mondja, hogy érett, már majdnem felnőtt nő vagyok, csak kicsit későn születtem :)
Talán az is közrejátszhat a félelmemben, hogy a fiúk akiket ismerek, mind nagyon gyerekesek, unalmasak, és nem érdekli őket a tanulás.
Nem szeretem a buta embereket. Az iskolában 2 nyelven tanulok, mellette még 2 másik nyelvet is tanulok, nyelviskolában. Rengeteget olvasok, nagyon sok könyvem van. Sajnos egyetlen korombelit sem ismerek, akiknek ezek szintén fontosak lennének. Az idősebbeknek meg túl fiatal vagyok. Lehet, hogy azért félek, mert nem ismerek egyetlen normális fiút sem?
Első ma 12:22,
ez ugye csak szarkazmus volt?
a szüzesség elveszítéséről mindenkinek saját magának kell döntenie
csak akkor add oda, ha te úgy érzed, hogy tényleg akarod
az meg hogy más hogy csinálja nem a te gondod
Teljesen igazad van a mai tizenévesek sportot űznek abból, hogy ki veszíti el hamarabb a szüzességét. Sokszor nincs is semmi örömük a szexben -ezt persze maguknak sem vallják be-
csak csinálják mert most ez a menő.
Ne siettesd a dolgokat, mert nem éri meg!
Amikor eljön neked is az első szerelem minden meg fog változni. Azt nem mondom, hogy akkor nem fogsz félni a szüzesség elvesztésétől mert egy kis félelem mindig lesz benned amíg meg nem történik a dolog.
Én már többször tizenöt vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!