Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért félek a szüzességem...

Miért félek a szüzességem elvesztésétől?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt barátom, nem zaklattak kiskoromban, ennek ellenére, félek a szüzességem elvesztésétől. A korombelieknek az a legfontosabb, hogy minél hamarabb elveszítsék, de engem ez a viselkedés taszít. Nem hiszem, hogy a 15-16 éveseknek már szexelniük kellene. Miért lehet bennem ez a félelem?

15/L

2011. ápr. 22. 12:15
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
78%
Hiába tiltakozol, akkor is gyerek vagy még. Ne akarj már mindenáron felnőni!Egy értelmes gondolkodású kamasz lány vagy, ezt fogadd el, és ne akard görcsösen bizonyítani hogy te már bizony felnőtt vagy, mert ezzel pont az ellenkezőjét fogod elérni, inkább gyerekhez fognak hasonlítani, nem pedig felnőtthöz. Ritka az ilyen lány mint te, a szüleid pedig büszkék lehetnek rád :)
2011. ápr. 22. 13:07
 22/32 anonim ***** válasza:
69%

Na akkor egy gyors loket:

Ez baromsag, hogy "most" divat fiatalon az elvesztese, mindig is az volt, aki azt allitja, hogy nem, az vagy hazudik vagy tajekozatlan.

Nincs azzal semmi gond parazol az elvesztesetol, senki nem kenyszerit arra, hogy "megszabadulj" tole. Semmivel sem leszel tobb, vagy kevesebb.

Az, hogy ok mit akarnak, mit tartanak jonak azt szard le. En azt vallom, hogy mindenkinek sajat szive joga eldonteni mit csinaljon a testevel. Nehogy mar meg mas szabja meg az en eletem. Egyeni szoc. problem.

Persze, nincs magaval a szexel semmi gond ilyen korban, hiszen eddigre mar mindenki "ivarerett", csak nem mindegy, hogy mennyire vagy hormon illetve a fent emlitett esetben "media" zavaros.

Arrol nem beszelve, hogy erdekel-e egyaltalan a tema. Senki se mondta azt, hogy egyaltalan kotelezo valaha is szexualis kapcsolatot letesitened. Csinald ugy, ahogy, akivel es akkor amikor akarod. Ha valaki mashogy latja a dolgokat es leszol, az egy barom.

Tobbi kommentelonek: Ti meg valoszinuleg azt se tudjatok mirol beszeltek. 14 evesen meg az ember gyerek? Nem tudom ti hol eltek, de ha mondjuk egy 14 eves ember dolgozik, es felelossegei vannak az mar reg nem gyerek. Illetve bocs, azt sem ertem miert korhoz kotitek ezt az egeszet? Teny, hogy valaki 14 evesen ugy viselkedik, mint egy barom, de van olyan is, aki meg 30 evesen is anyuka szoknyaja mogott lapul.

Ezzel szemben vannak szellemileg igen erett fiatalok is, csak ok meg el vannak nyomva, pont az olyanok miatt, mint ti, akik a korra hivatkozva allando jelleggel lekezelitek illetve lenezitek oket.

2011. ápr. 22. 13:23
 23/32 anonim ***** válasza:
55%
Angolul, és japánul én is tanulok. Tanultam még németül, de azt a nyelvet nagyon nem szerettem. :S
2011. ápr. 22. 13:25
 24/32 anonim ***** válasza:
70%

"Nem szeretem a buta embereket. Az iskolában 2 nyelven tanulok, mellette még 2 másik nyelvet is tanulok, nyelviskolában. Rengeteget olvasok, nagyon sok könyvem van. Sajnos egyetlen korombelit sem ismerek, akiknek ezek szintén fontosak lennének. Az idősebbeknek meg túl fiatal vagyok. Lehet, hogy azért félek, mert nem ismerek egyetlen normális fiút sem?"

Ezzel kapcsolatban meg annyit: nem baj, az a lenyeg, hogy TE mit szeretsz. A nyelvtanulas jo, ha ezt a 4-et folyekonyan es teszem hozza JOL fogod tudni hasznalni, akkor massal nem is igazan kell foglalkoznod a jovoben, ezekbol lazan meg is elhetsz, foleg, hogy manapsag hiaba kotelez a szakkozepiskola ket idegen nyelvre, mikor 90% az embereknek az angolt nem tudja normalisan (anyanyelverol nem is beszelve)

Viszont az, hogy ki a buta illetve az okos az relativ, es nem tanulmany fuggo. Ne ess bele abba a hiaba, hogy tanulmanyi teljesitmeny alapjan iteled meg az embereket. Amit az iskolaban kapsz, mint "tudas" az csak tajekozottsag, az eletre es az igazi problemakra, illetve ezek megoldasara nem keszit fel.

2011. ápr. 22. 13:33
 25/32 anonim ***** válasza:
70%
Még egyszer mondom,és nem megsérteni akartalak:más a gyerek,és más a gyerekes viselkedés.
2011. ápr. 22. 14:35
 26/32 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom miért jó a mai fiataloknak ez...én 14 évesen még játszottam kb barátokkal járkáltunk és még a téma se került szóba soha..!! Újságot gyűjtöttünk :D csúzdáztunk beszélgettünk szülinapi bulikat tartottunk sztem sokkal jobb volt akkor mint most..nekem 20évesen lett barátom és utána is vártam egy évet..a szexig..így volt jó nem kapkodtam el..manapság az a menő hogy 14-15évesen pasid van és oráloznak meg ez meg az...ők cseszik el az életüket...majd megbánják...csinálják csak ne sirjanak már utána hogy "bedugta ,terhes lehetek" olyan buták meg éretlenek hogy az nem igaz.
2011. ápr. 22. 15:37
 27/32 A kérdező kommentje:

14:35

Tudom, hogy nem megbántani akarsz, hanem segíteni :) Minden esetre, a kérdésemre még mindig nem kaptam teljes választ: Miért félek a szüzességem elvesztésétől?

2011. ápr. 22. 15:39
 28/32 anonim ***** válasza:
32%

Mert félsz..énis féltem..demár nem : D

amugymeg nem kéne leszólni azokat akik 14-15 évesen sexeltek ők így akarták és kész..

15/L

2011. ápr. 22. 15:50
 29/32 anonim ***** válasza:
70%

15:39, kérdező:

Mert még nem voltál szerelmes igazán, és nem tudtál még 100%osan megbízni férfiban-e téren. Majd ha szeretsz valakit, és ő is téged, akkor idővel megbízol benne annyira, hogy ne félj tőle.

Meg gondolom azért félsz, mert komolyan veszed, és egy visszacsinálhatatlan dolog. Ha egyszer odaadtad, vissza nem kapod.

2011. ápr. 22. 15:54
 30/32 anonim ***** válasza:
70%
Egyrészt,mert mégiscsak érték a szüzesség,nem készültél még fel rá,és nem találtad meg azt,akinek odaadnád.Majd eljön mindennek az ideje,és akkor már nem fogsz félni.
2011. ápr. 22. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!