Miért félek a szüzességem elvesztésétől?
Még soha nem volt barátom, nem zaklattak kiskoromban, ennek ellenére, félek a szüzességem elvesztésétől. A korombelieknek az a legfontosabb, hogy minél hamarabb elveszítsék, de engem ez a viselkedés taszít. Nem hiszem, hogy a 15-16 éveseknek már szexelniük kellene. Miért lehet bennem ez a félelem?
15/L
ma 12:29
Én meg nem találkoztam egy normális lnyal sem. ::D
ma 12:32 vagyok.
Eddig két féle lányal találkoztam. Egyik a ribi, a másik meg a "rendes lánynak álcázott ribi". :(
12:46
Nem csak olyan lányok vannak :) Kevesen, de vannak normális lányok is.
ma 12:49
Hát, majd elhiszem ha találtam egyet, aki nem foglalt. :D
kérdező, lehet, hogy te úgy érzed nem vagy már "gyerek", de neked ez nem ugyanazt jelenti mint egy huszon vagy harmincévesnek
én is, és az összes 20onéves barátnőm ha 15-16 éves korunkbeli öngmagunkra gondolunk vissza, őszintén mondjuk, hogy "nagyon gyerek voltam még", hiába voltunk érettebbek az átlagnál, így visszagondolva tényleg nagyon "gyerekek" voltunk, ez nem bántásként van, meg nem lenézés
Utolsó: Lehet, hogy igazad van, és visszagondolva én is azt fogom majd gondolni, hogy gyerek voltam még, de... Nem tudom. Ha a korosztályomat (15-17) nézem, vagy akár a 18-19 éveseket, nekem olyan gyerekesnek tűnnek. Bár lehet, hogy ez csak nálunk van így. De hozzájuk képest felnőttebb vagyok, azt hiszem.
Amúgy németet, angolt, japánt és koreait tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!