Miért félek annyira a szüzességem elvesztésétől?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és a problémám hogy valamiért rettenetesen félek a szextől. A barátommal másfél hónapja vagyunk együtt és már nagyon szeretnék továbbjutni a pettingnél, de valami gond van. Érzem hogy ő mindent jól csinál, és én is nagyon vágyom rá, de amikor már nagyon jó érzéseim vannak, akkor hirtelen alábbhagy a dolog. Tudatalatt visszatartanám a félelmeim miatt? Pedig én szeretném, de nem sikerül. A barátom is mondta hogy nagyon görcsösnek érez. Lehetséges hogy nem tudok ellazulni? Ez még változhat?
Még önkelégítést sem végeztem eddig, csak most próbáltam meg de eddig az sem jött be. Van még remény számomra?
2009. febr. 2. 11:41
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!remélem igazad lesz :)
2009. febr. 3. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!