Szép ez a lány szerintetek?
Szép kis lányka, nincs vele semmi baj. Nem mondom hogy egy istennő, vagy hogy nyálcsorgatva bámulnék utána az utcán, tipikusan az "átlagosan csinos" esete.
Viszont elmondhatom, ismerek egy pár huszonéves ribancot, akik fele így sem néznek ki, ellenben olyan baromi jó nőnek képzelik magukat, hogy filmsztárokon, futballsztárokon, énekeseken, vezérigazgatókon kívül mással nem hogy szóba sem állnak, de még leköpni sem hajlandók.
25/F
Engem kiráz a hideg az olyan képektől, amit saját magáról készít az ember a tükörben.
Nagyon gáz!!!
szerintem tényleg ne menj ki vele az utcára...
jó tanács...
Átlagos...bár nekem nem az esetem!:)
De tényleg neked kell, hogy bejöjjön.
Am meg amit már írtak tényleg elég hülye arcokat tud vágni a képeken..és élőbe biztos másabb..meg ez a tükrös fényképezés is bééna:D
Nekem nem jönnek be az ilyen lányok akik lefotózzák magukat miközben ilyen hülye pózokat meg 'szerintük' elbűvölő arckifejezést vesznek fel....
Amúgymeg ha neked tetszik miért érdekel hogy mások szerint hogy néz ki? Csak azért érdekel hogy mutogasd a haveroknak? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!