Szép ez a lány szerintetek?
2011. ápr. 17. 18:23
11/30 anonim válasza:
Ha tetszik Neked jöjj vele össze, tökre szubjektív, hogy kinek ki tetszik..meg elég gáz, h mások véleményére hallgatsz...
12/30 anonim válasza:
Úgy fogalmaznék, hogy így kép alapján nem szimpatikus.
13/30 A kérdező kommentje:
nem tudja. csak mások véleményére vagyok kíváncsi.
2011. ápr. 17. 19:06
14/30 anonim válasza:
kicsi mosoly es mindjart szep:D
15/30 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 17. 19:21
16/30 anonim válasza:
A második képen nem néz ki rosszul.
17/30 anonim válasza:
Szerintem nem rossz kis csaj, semmi gond vele. De nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a véleménye, ezért nem érdemes itt kérdezgetni, ha tetszik neked, akkor hajrá:)
18/30 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak, mert már nagyon beparáztam hogy annyira csúnya hogy ki se érdemes menni vele még az utcára se mert kiröhögnek.
2011. ápr. 17. 20:07
19/30 anonim válasza:
Igazából nem lenne csúnya csak olyan hülye fejeket vág mindegyik fotón hogy az nemigaz... De ha épp nem vág semmilyen pofát, szóval ha nem fotózza épp magát akkor nem hiszem hogy csúnya lenne. Mindenesetre a stílusa akkor sem jön be, dehát ízlés kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!