Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy "jelezzem" neki, hogy...

Hogy "jelezzem" neki, hogy már én is szeretném? Többi lent

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt a barátommal. 2 és fél hónapja felhozta a szex témát. Azt mondtam,hogy még nem szeretném.

De most már nagyon kívánom és megszeretném tenni vele.

Úgy gondoltam ,hogy a szülinapjára a engem kap meg (20.-án lesz). Hogy közeledjek felé? Vagy ,hogy tudassam vele ,hogy már én is szeretném? (nem szeretném nyíltan megmondani neki)

én: 14L ő: 17 F

2011. ápr. 15. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hova akarsz te 14 évesen szexelni? Inkább játszál a Ken babákkal.
2011. ápr. 18. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

Szerintem élvezzétek még egy darabig a járás örömét, fiatal vagy még a testiséghez. Ráérsz még vele, és akármennyire is úgy érzed, hogy kívánod, ezt egy 14 éves szájából nem annyira hiszem el, mint pl egy korombeliéből. Élvezzétek a szerelmet nyugodtan, de ne így, mert ehhez agyilag is fel kell nőni. És -mivel még gyerek vagy- a szüleidet se hagyd ki a témából. Gyrek vagy még, gyermeki érzésekkel!

Ez az én véleményem.

21/l

2011. ápr. 18. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!