Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan jelezzem hogy talán le...

Hogyan jelezzem hogy talán le szeretnék vele feküdni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és a barátommal 5,5 hónapja járunk(ő 19 éves)...többször is emlitette már hogy le szeretne velem feküdni és kezdeményez is csakhogy azt mondja hogy még szűz bár a viselkedéséből nem ezt veszem ki,rákérdezni meg akárhányszor rákérdezek a válasz ugyanaz:"még szűz vagyok kicsim" nem tudom mit hidjek félek lefeküdni vele...félek hogy fájni fog vagy hogy miután megtörtént elhagyna vagy eldumálná mindenkinek,de valami mégis azt sugja hogy meg kellene tennem...a legnagyobb "gond" az hogy eléggé tiltanak egymástól a szülők...van amikor elfogadják és van amikor azt kérdezik"mit keres ez itt?"

Kérlek segítsetek a döntésben szeretném tudni mit kell ilyenkor csinálni :(

2009. dec. 4. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
MAjd akkor feküdj le vele ha álmodban sem jut eszedbe az hogy itt,idegenektől kérdezd meg hogy mit csinálj
2009. dec. 4. 09:39
 2/8 anonim válasza:
87%
Biztos nagyon megbízhatsz benne ha ilyeneken parázol hogy elmondja e majd másoknak meg hogy ott hagy miután lefeküdtél vele. Ez nem kapcsolat. Nektek még a tanulásra kellene koncentrálni, mertmég éretlenek vagytok. Ne csodálkozz ha fájni fog, meg ha rossz élményként éled meg az elsőt! És ez mind azért lesz, mert még a szervezetetek nincs eléggé felkészülve erre. Aztán meg majd jön a terhes lettem vagy nem kérdés. Gondolkozni kell meg oda kell figyelni. De ha ennyire nem bízol benne akkor már el van ásva az egész...
2009. dec. 4. 09:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Megbízni megbízok benne csak félek ez a kétely csak megvan bennem hogy kitudja lehet elhagyna,mert anyu mind tömi a fejem ezzel értitek?És nem szeretném ha igaza lenne...igaz ha már 5,5 hónapja együtt vagyunk...csak érez irántam valamit...nem igaz?...egy-egy személy azt mondja hogy nem szeret engem de én érzem h szeret :( és én is szeretem őtet...szóval mit tegyek?még várjak ezzel?
2009. dec. 4. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bármilyen kételyed van, akkor nem szabad megtenni. Ez elég nagy dolog ahhoz, hogy csak akkor tedd meg mikor már nem kell külső segítséget kérni. Mikor én először feküdtem le a barátommal, szemernyi kétely sem volt bennem, főleg nem ilyenek hogy csak ezért van velem. Az pedig hogy fájni fog, lehetséges, de nem biztos. Nekem például egyáltalán nem fájt.
2009. dec. 4. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Aranyom ha ennyire nem bízol benne akkor mit akarsz? Félsz hogy pletykál? Félsz hogy elhagy? Ez meg miféle kapcsolat...
2009. dec. 5. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Anyum is tömte a fejem...Igaza lett! Majd rájössz később,hogy 5 hónap nem elég ahhoz hogy megismerjétek egymást. Amugy meg nem mindegy hogy ő szűz e vagy sem? Amikor majd nem ugy teszed fel a kérdést, hogy TALÁN le szeretnék vele feküdni, majd akkor leszel készen rá.Szerintem várjatok még.
2009. dec. 5. 14:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megfogadom a tanácsotokat még várok ezzel :)
2009. dec. 5. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Utolsó vagyok. Az én exbarátommal 6 hónap után feküdtem le (első volt) és utána 2 hétre rá elhagyott...
2009. dec. 6. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!