Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy "jelezzem" neki, hogy...

Hogy "jelezzem" neki, hogy már én is szeretném? Többi lent

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt a barátommal. 2 és fél hónapja felhozta a szex témát. Azt mondtam,hogy még nem szeretném.

De most már nagyon kívánom és megszeretném tenni vele.

Úgy gondoltam ,hogy a szülinapjára a engem kap meg (20.-án lesz). Hogy közeledjek felé? Vagy ,hogy tudassam vele ,hogy már én is szeretném? (nem szeretném nyíltan megmondani neki)

én: 14L ő: 17 F

2011. ápr. 15. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Csók közben vetkőztetsd...fogja érteni!
2011. ápr. 15. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
egy heves csókcsata közepén kalandozzon el a kezed a testén, aztán mikor ő is ugyanezt teszi remélhetőleg, ne állj ellen.
2011. ápr. 15. 22:35
 3/12 anonim válasza:
100%
14 évesen nem korai még?? főleg egy 17 éves fiúval?
2011. ápr. 15. 22:36
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Még várom a tippeket!

22:36nak

én is azt hittem..de rájöttem hogy szeretem és kívánom és tudom hogy ő is szeret már csak azért is mert amikor mondtam hogy nem akarom még akkor nem erőltette sőt még bocsánatott is kért! Nagyon aranyos volt:) én meg mondtam hogy nincs miért..

2011. ápr. 15. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

óó de cuki pasi leheet:))

ahogy mar irta valaki,csokolozas közben kezdd el vetkőztetni,vagy ülj szexisen az ölében,ugy,h szemben legyel vele. szerintem fogja venni az adast. vagy ha nem akk meg mondj vmi olyasmit,hogy: már nagyon szeretnem(azt nemondd,h mit) aztan olyan huncut mosollyal nezz ra:D:)

2011. ápr. 15. 22:54
 6/12 A kérdező kommentje:

22:54

Az is! Nagyon szeretem!:)

És az jó ha ugye elkezdem csókolgatni és elkezdem vetkőztetni ebből tudni fogja ugye?

2011. ápr. 15. 23:05
 7/12 anonim válasza:
34%

Amikor nyaltok akkor nadrágon keresztül tedd oda a kezed és akkor venni fogja ha nem UFO vagy nem fogyatékos. Ezt csak végső esetben csináld ha próbálkoztál mással és nem vette akkor próbáld ki ezt.

Amúgy jah ha vetkőzteted csók közben akkor is kell kapcsolnia xD

2011. ápr. 16. 00:47
 8/12 anonim ***** válasza:
De naiv vagy, ezért felesleges ilyen korban elkezdeni, de ha ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni, csináld te bajod.
2011. ápr. 16. 12:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Volt itt egy kérdés még az elöbb, azt kérdezte a srác ha 14 éves barátnője nem fekszikik le vele a szülinapján sem (ami most lesz 20.-án) akkor elhagyja-e vagy sem, mert már nagyon ki van éhezve.
2011. ápr. 18. 01:26
 10/12 anonim válasza:
Ez kellemetlen...ha ugyanarról van szó :D
2011. ápr. 18. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!