16 éves fiú vagyok és a barátnőmmel már 9 hónapja vagyok eggyüt már pettingeltünk párszor, de én már szeretnék szexelni. Hogy jelezzem neki?
Figyelt kérdés
A barátnőm 17 éves honnan tudhatom hogy őis szeretné-e a szexet vagy jelezné vagy inkább vár hogy én kezdeményezzek? Mind a ketten szüzek vagyunk még.2009. aug. 21. 18:29
1/3 anonim válasza:
kezdeményezz csak nyugodtan. kezd el mintha petting lenne, és folytassátok, kérdezz rá h szeretné e, és ha igen akkor hajrá:D menni fog:D lássa h nagyn akarod, és h kivánod... ha ovszert használtok, akkor azt is kérdezheted h akkor vedd e fel, és folyt, v inkább csak igy petting szinten... de biztos benne lesz:D én is benne voltam elsöre... jó sok petting után:D
2/3 A kérdező kommentje:
:) köszi a segítséget meg próbálom akkor úgy ahogy mondtad:D
2009. aug. 21. 22:15
3/3 anonim válasza:
Szerintem a kommunikálnotok kéne!
Említsd neki, hogy mennyire szép csaj, hogy mennyire kívánod! Nem kellenek nagy és kínos beszélgetések...csak néha- néha mondd neki, hogy " igaz majd szólnál ha te is úgy kívánnál engem, mint én téged" vagy ilyesmi.
Jelezd neki, hogy te már kész vagy rá és arra is, hogy megvárd őt!
Nálam ez bejött! :)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!