Hogy jelezzem neki, hogy én készen állok arra, hogy lefeküdjünk?
Figyelt kérdés
Már egy ideje járunk, és nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást meg hasonlók, petting van, de mivel még ő is szűz, így nem mer nyitni.
18/f
2010. jún. 14. 21:32
1/13 anonim válasza:
Egyszerűen egy petting során fel kell vetni a kérdést, vagy előtte. Megkérdezed tapintatosan, hogy mit gondol a témáról, és hogy érzi, akarja-e már? Aztán megbeszélitek.
2/13 anonim válasza:
te jelezheted. de amíg ő nincs rá kész addig nem lesz szex.
3/13 A kérdező kommentje:
kösz az eddigi válaszokat, de azt kihagytam, hogy megbeszéltük már a témát, inkább úgy kérdezem, hogy ezt az egészet mivel lehetne indítani? mit csináljak, hogy levegye, hogy "na akkor most fogunk lefeküdni"? (kicsit vulgárisan megfogalmazva ez a lényeg)
2010. jún. 14. 21:43
4/13 anonim válasza:
amikor petting akkor vedd komolyabban. irányítsd.
5/13 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg, hogy ő készen áll-e.
6/13 anonim válasza:
Szerintem... "örhm...szia... fel szeretném hívni a figyelmedet arra, hogy... leborotváltam a... hátamat..."
7/13 A kérdező kommentje:
Gyere várlak az ágyban megtalálsz
(köcsög)
2010. jún. 15. 15:04
8/13 Morcika83 válasza:
Egyenesen mond meg neki. Persze ne erőszakosan.
10/13 anonim válasza:
Aludj nála, vagy Ő nálad, pettingeljetek, és menj tovább.. a jelzéseiből úgyis látni fogod hogy akarja-e? vagy sem.
Vagy ha nagyon nem veszi a lapot már a 20. próbálkozásnál sem akkor lengess meg elötte egy csomag gumit. =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!