Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy jelezzem neki, hogy én...

Hogy jelezzem neki, hogy én készen állok arra, hogy lefeküdjünk?

Figyelt kérdés

Már egy ideje járunk, és nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást meg hasonlók, petting van, de mivel még ő is szűz, így nem mer nyitni.

18/f

2010. jún. 14. 21:32
1 2
 11/13 Szabó Simon válasza:
Tettel, kommmunikációval. Ha a petting alkalmával eléggé felizgattad, kérdezz rá, hogy nem léphetnénk-e egy kissé tovább. Mondd, hogy "imádlak, és megőrülök érted, hadd tegyelek magamévé teljesen. Természetesen, ha még nem vagy készen rá nem erőltetem, de úgy érzem a kapcsolatunk van annyira szilárd, hogy teljes mértékben egyesüljünk a szexben is."
2010. jún. 19. 12:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet.Már kb 4 hónapja pettingelünk és még mindig nem akar szeretkezni,pedig már elég sokszor felhoztam ezt a témát.
2010. jún. 19. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondd el neki...
2010. jún. 19. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!