Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Atszakadhatott a szuzhartyam...

Atszakadhatott a szuzhartyam ha nadragon keresztul csinaltuk?

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 16:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kislány, nem attól szakadt át. Már előbb át volt szakadva, például tampontól, sporttól... Ettől FIZIKAI KÉPTELENSÉG, hogy átszakadjon! Az is lehet, hogy nem is volt szűzhártyád, ilyen is van. És ha ezt nem tudod, szerintem tartózkodj a szextől.

Mellesleg nem értem, miért olyan fontos a szűzhártya. Őszintén, nem mindegy?! Attól, hogy valamilyen úton-módon átszakadt, egészen addig szűz vagy, amíg - nadrág nélkül - meg nem dugnak. Ennyi.

2009. márc. 18. 18:10
 22/22 A kérdező kommentje:
nem is fontos csak,kivancsi voltam...de akkor elege fajt es utana vereztem is..ugyhogy koszi h.tovabbra is oktatok tudatlanul..mert vannak meg kivetelek.ime itt vagyok en,es kikerem magamnak ezt a hagnemet..
2009. márc. 18. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!