Atszakadhatott a szuzhartyam ha nadragon keresztul csinaltuk?
Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 16:54
1/22 anonim válasza:
Ha a nadrágot nem tuszkolta beléd a péniszével, akkor nem.
2/22 anonim válasza:
nem!! ekkora balf*szságot... akkor szakad át, ha az első lyukadba teszi a lógóját...
3/22 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan csináltátok nadrágon keresztül, lehet, hogy az én fantáziám kevés ehhez. De rajtad volt egy nadrág (mondjuk farmer), neki állt a lompos, és hogyan tovább? Hozzádörzsölte a nadrágodhoz, vagy imitálta, mintha dugna? Ez tényleg magas nekem.
De nyugi, ettől megvan még a szűzhártyád, ez az egy tuti. Nincs olyan erős pénisz, ami átszakít egy nadrágot, egy bugyit és egy szűzhártyát.
4/22 A kérdező kommentje:
hat koszi..hogy ilyen vilagosan fogalmaztal de azert szebben is ertenem:)
2009. febr. 28. 17:02
5/22 A kérdező kommentje:
hat ugy csinalta hogy hozzam dorzsolte(marmint oda) pont mintha meztelenul csinalnank csak persze nem tudta betenni..
2009. febr. 28. 17:06
6/22 anonim válasza:
OFF!!17.02 es!!!Ez tetszett:D Pasi vagy??
7/22 anonim válasza:
szerinted hol van a szűzhártya? csak azért kérdezem mert nem tudom mire gondolhattál amikor feltetted a kérdést. ez full abszurd.:\
8/22 A kérdező kommentje:
ne aggodj tudom hol van
2009. febr. 28. 17:18
9/22 anonim válasza:
17:02-es vagyok és egy 19 éves szűz lány. Tudom, hogy furcsa, de ez van.
10/22 anonim válasza:
17.02es!!Miért lenne furcsa?? azért mert a letöbb tini 13-14évesen veszti el a szüzességét???És erre olyan büszkék?? inkább te legyél büszke magadra:D
22éves lány, aki 14 évesen veszítette egy a szüzességét egy 24éves pasival...és baromira megbánta(Igaz, nem a pasi miatt:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!