Abban kernem a segitsegeteket, hogy en ob-t hasznalok menzeszkor. A PASIMAL meg nem szeretkeztunk ugy igazabol, de mar betette a peniszet. Nem teljesen csak kis mertekben. Ettol atszakadhatott a szuzhartyam? Ja es nem vereztem.
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 18:46
1/11 anonim válasza:
Mi az h kis mértékbe betette ezt fejtsd ki lécci
2/11 anonim válasza:
ha már volt benned farok, akkor nem vagy szűz....issstenem...kijártad már a 8.-at? tudod, ott tanuljátok ezt biológiából...
3/11 A kérdező kommentje:
Rendben...pettingeltunk s gondoltuk h megprobaljuk mivel kivantuk egymast...kb felig betette a peniszet es aztan ki is huzta...nemvolt gumi...arra lennek kivancsi,hogy tenyleg annyira lent talalhato a szuzhartyank h ennyitol atszakadhat?
2009. dec. 18. 18:50
4/11 A kérdező kommentje:
Masodik valaszolo,elsosorban nem azt kerdeztem h szuz vagyok e vagy sem,hanem azt h atszakadhatot e a szuzhartyam..ez nem 1 es ugyanaz.legyszives mielott jartatnad a szad hasztalan,olvasd el figyelmesen amit irtam!
2009. dec. 18. 18:51
5/11 anonim válasza:
sőt még terhes is lehetsz :) de komolyan...
6/11 A kérdező kommentje:
Ezzel sokat mondtal,de tenyleg:))
2009. dec. 18. 22:17
7/11 anonim válasza:
És most komolyan: átszakadhatott, igen.
9/11 anonim válasza:
első volt és nem is védekeztetek? Gratulálok!
10/11 anonim válasza:
Lehet a fenekedbe tette, sosem tudni. : ) Mellesleg szerintem megérezted volna, ha átszakad. O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!