Mennyire van benn? átszakadhatott vagy nem
Hüvely bejáratánál található:)
A vérzés meg minden nőnél más. Mellesleg az ujjazással, és a többszöri próbálkozással átszakadhatott már:)
A szűzhártya körülbelül 2-5 cm re mélyen van.
Ha fájdalom volt és a további sexuális aktusaitok során már nem fáj a sex (ha csak egy picit még az elején az nem baj.) akkor igen átszakadt a szűzhártyád...
A szűzhártyát sűrűn hajszál erek borítják, így ha elszakad vérzik, viszont nem minden esetben. Az én barátnőmnek nem vérzett, viszont iszonyatosan fájt neki.
Egy ideig még fájt neki 5-6 közösülésig, de utána minden rendbe lett.
Ahhoz, hogy tompítsa a fájdalmat kellő izgalom kell a nő számára, és igen. Egy kicsit használja az úját is, de ne rögtön 2 vel. Szerintem - Saját vélemény...
A nőgyógyász megtudja mondani, hogy a szűzhártyád milyen állapotba van, de azt hiszem ez nem egy mindennapi kérés lenne.
A szűzhártya jó ideig megmarad, aktív sexuális életet folytatva idővel csak egy heg marad a helyén.
A szűzhártya bár ruganyos, de nem annyira strapa bíró. Vannak nők akiknek nem szakad át, viszont ha meg volt a kellő fájdalom biztos átszakadt...
Ha tényleg kíváncsi vagy rá a nőgyógyászon kívül, kérd meg rá a pasid. Bár szerintem egy picit bizar, vagy használj tükröt és nézd meg magadnak, széttátott lábakkal.
Sajnos több dolgot nem tudsz csinálni.
Többszöri együttlétnél már nem nagyon vérezhet. Maximum 1-2 alkalommal de többször nem.
Tágulásnál nincs vérzés csak fájdalom.
Köszi a válaszokat, főleg, h értelmesek.
A fájdaalom megvolt de nemvérzett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!