Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire van benn? átszakadhat...

Mennyire van benn? átszakadhatott vagy nem

Figyelt kérdés
Igazából normális válaszokat kérek. milyen mélyen található a hüvelyben a szűzhártya. mivel mindketten szüzek vagyunk voltunk.. sokszor próbáltuk már ami fájdalmakkal járt. aztán egyszer összejött, viszont majdnem tövig volt benn de nem vérzett utána.. akkor most átszakadt csak nem vérzett vagy csak az ujjazás miatt sikerült eléggé tágítani hogy aztán kissebb fájdalommal ugyan de bement.. segítsetek !!
2011. szept. 5. 22:51
1 2
 11/14 poiu ***** válasza:
100%
Tükör, ha van ilyesmi a házban.
2011. szept. 5. 23:37
 12/14 Loller válasza:
57%

Igen, a tükör is egy megoldás, de mivel nem vagyok lány, így sajnos nem tudom, hogy tényleg sikerül neki látni.

De szerintem ne aggódj.

Egy Afrikai kultúra szerint a lány akkor veszíti el a szüzességét ha az ondó a hüvelybe jut. - Szerencsére nem vagyunk Afrikaiak.

2011. szept. 6. 09:21
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Kicsit tájékozottabbnak kell lennetek...

A szűzhártya egy hálószerű hártya, vannak rajta lyukak...

Gondolkozzatok... Hogyan menstruálna egy nő, ha az csak tényleg egy sima hártya lenne?

Különben sem lehet látni tükörből... Ha valamit nem tudtok, legalább hülyeséget ne mondjatok neki...

2011. szept. 6. 16:00
 14/14 Loller válasza:
100%

Nem falitükörre gondoltam. Kézi tükör. Igen, a szűzhártya az lyukacsos viszont a közepén található egy nagyobb lyuk. (általában)

Már elég régen tanultam, a lyukacsos dolgot el is felejtettem. - De vannak egyesek akik megtudják nézni tükörből, példát is tudok rá.

2011. szept. 7. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!