Már nagyon be vagyok indulva! Tanács?
17 éves lány vagyok és szűz. Szerintem elég jól nézek ki, sokan megnéznek, ha bekerülök egy társaságba ott általában egy-két csávónak be szoktam jönni. Nem is vagyok teljesen idióta, szerintem nincs semmi 'defektem'.
Már nagyon tüzes vagyok, le szeretnék feküdni valakivel, vannak napok, mikor szinte egyfolytában a szexre gondolok, meg pasikra!
Az eddigi 17 évem alatt nem jött senki olyan, akivel ezt megtettem volna. Nincs szükségem a 'nagy szerelemre' meg a hasonlókra, szerintem ez mese habbal. Viszont nyilván nem fogok az első jöttmenttel összefeküdni, de azért valamennyi minimális bizalmam kell, hogy legyen a pasi iránt. Ilyennel eddig nem hozott össze a sors és nincs is kilátásban. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki szerint gáz-e vagy nem, hogy még szűz vagyok, csak az érdekel, hogy be vagyok indulva és nem tudom mit csináljak! Már látom a sok paraszt meg viccesnek vélt beszólást, amit meg is érdemlek, mert feltettem egy kérdést, amire nem is lehet mit válaszolni.. Egyszerűen jó volt kiírni magamból. Ha esetleg valaki komolyan válaszolna, netalántán hasonló cipőben jár, örülnék, ha írna.
KAMU!!
Ha mégsem, akkor biztosan valami gáz van veled (és NEM azért, mert ennyi idősen szűz vagy), hanem mert gyanús, hogyha olyan jól nézel ki és annyira minden rendben van veled, nem sikerült senkivel megdugatnod még magad.
Szerintem szégyen, ha egy lánynak ilyen a felfogása, szánalmas vagy.
Azt írtad, hogy "jobb ha mindkét fél tapasztalt és nincs bénázás" -- jaja, nyilván meg tudod úgy ítélni, hogy még senkivel sem voltál, biztosan tök rossz lehet elsőre felfedezni egy olyanvalaki testét, aki szeret téged.
A fajtádnak jobb is, ha csak valami cigó diszkós kanegér jut, nem is érdemel jobbat.
Pff...
L/20
Nem számítottam semmilyen ajánlatra.
Ennyire még nem reménytelen a helyzetem, hogy egy vadidegennel találkozzam emiatt. De értelek téged is, igazad van, egy próbát megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!