Már nagyon be vagyok indulva! Tanács?
17 éves lány vagyok és szűz. Szerintem elég jól nézek ki, sokan megnéznek, ha bekerülök egy társaságba ott általában egy-két csávónak be szoktam jönni. Nem is vagyok teljesen idióta, szerintem nincs semmi 'defektem'.
Már nagyon tüzes vagyok, le szeretnék feküdni valakivel, vannak napok, mikor szinte egyfolytában a szexre gondolok, meg pasikra!
Az eddigi 17 évem alatt nem jött senki olyan, akivel ezt megtettem volna. Nincs szükségem a 'nagy szerelemre' meg a hasonlókra, szerintem ez mese habbal. Viszont nyilván nem fogok az első jöttmenttel összefeküdni, de azért valamennyi minimális bizalmam kell, hogy legyen a pasi iránt. Ilyennel eddig nem hozott össze a sors és nincs is kilátásban. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki szerint gáz-e vagy nem, hogy még szűz vagyok, csak az érdekel, hogy be vagyok indulva és nem tudom mit csináljak! Már látom a sok paraszt meg viccesnek vélt beszólást, amit meg is érdemlek, mert feltettem egy kérdést, amire nem is lehet mit válaszolni.. Egyszerűen jó volt kiírni magamból. Ha esetleg valaki komolyan válaszolna, netalántán hasonló cipőben jár, örülnék, ha írna.
2.:Azt is beleírtam, hogy nincs kérdés, jogos a felháborodás.
3.: Köszönöm a választ, pont ez az, amit nem akarok.
banán, uborka ha esetleg zsebpénzből futja akkor vibrátor.
Próbáltam értelmes választ adni,de legfőképp annyit tudok hogy ha tényleg nem vagy defektes,szép vagy ahogy írod akkor szerintem akadna olyan srác aki szívesen járna veled. Gyere össze vele,de nem csak egy alkalomra. Lehet "régimódinak" hangzik,de a szüzessége a legnagyobb kincse egy nőnek. Ne add oda az első jött-mentnek.
Nemtudom, egy komoly kapcsolatban nem csak a tapasztalat számít, hanem sztem egy fiút akkor fogsz megbecsülni igazán, ha neki adod Magad először, és ha a fiú nem tapló, emiatt (is) meg is fog becsülni. Sztem tök jó érzés elvenni egy lány szüzességét, tudni, hogy most akkor ezzel nagy dologt kaptál, és illik ezt méltóan meghálálni. MOndjuk az a minimum, hogy vigyázol rá, meg óvatos vagy Vele. Én pl tök örültem volna, ha a jelenlegi csajom VElem veszti el, és nem előttem nem sokkal....
De ha ennyire el akarod veszteni, akkor télleg köss valami lazább ismertséget házibuliban, diszkóban, osztálykiránduláson, és valami nomrális, helyes, szimpatikus csávóval tedd!!
De amugy, ha jól nézel ki, és ált.megfogsz egy két pasit, akkor miért nincs senkid?
"Szüzessége a legnagyobb kincs"
Hát e kincs egy kor felett hamar hátránynak érződik, ha kezdeni akar valamit. Inkább kezdjen el most kefélni, mintsem 40 évesen dugassa meg magát mikor már ott tart majd hogy akárki jó lesz. Nem azt mondom hogy minden nap mással, hanem hogy ne a szőke herceget várja. Nem hinném hogy a rendes pasik csak ezen az oldalon gyülekeznének, biztos találna a közvetlen környezetében olyat akinek nem egy dologra kell. Csak ezek a rendes pasik is férfiból és nekik is kell ám a szex.
Vágom a problémádat (így fiú szemmel is) és szerintem ez teljesen normális. Mondhatják rád h mekkora egy ribanc vagy ezért de szerintem nem. Hisz ahogy mondtad nem akárkivel feküdnél össze.
Ha tényleg biztos vagy benne akkor ismerkedj, keress valakit, ismerd meg elég jól, hogy meglegyen a bizalom stb. De biztos van ilyen a környezetedben is. :)
17/F
Kedves kérdezőlány!
Teljesen természetes, amit most érzel, nincs ebben semmi szégyellnivaló. Én azt javasolnám neked, hogy keress egy húsz év feletti, érett és kulturált fiút, lehetőleg egy olyat, aki nem egy macho típus, inkább csendesebb, viszont volt már barátnője. Vele összebarátkozhatsz és amikor már megvan az összhang és megtapasztaltad, hogy bízhatsz benne, akkor megnyílhatsz előtte és elmondhatod neki őszintén a problémádat. A legtöbb fiú nagyon örül egy ilyen lehetőségnek és nekem elhiheted, nemcsak kapcsolatban lehet élvezetesen szeretkezni.
Remélem, sikerrel jársz és nagyon szép élményt illetve élményeket élsz majd át! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!