Azt hazudtam egy lánynak hogy voltam már nővel. Bevalljam hogy nem mondtam igazat?
Szóval járok valakivel végre valahára,de múltkor sarokbaszorított mikor ilyen témákra terelődött a szó.Megkérdezte voltam e lánnyal.Hirtelen azt válaszolam h igen(gondoltam ez számít olyan válasznak amit hallani akar mert ő pl büszkén sorolta az előző kapcsolatait hm).
Utólag bánt a dolog hogy hazudtam de mégse tűnik magától értetődőnek az hogy elmondjam az igazat mert az őszinteség még az ennél is lényegsebb dolgokra vonatkozóan fontos szerintem mint:voltam e börtönben milyen a családi hátterem van e valami betegségem.Arról hazudni hogy mekkora "szexuális referenciám" van sztem még bocsánatos bűn hazudni.Vagy nem?
Neki se volt olyan hű de sok hapsija.Ha jól emlékszem 5 de mindegyik kapcsolata hízlalta a máját mondván mert felfogása szerint akkor van kapcsolata egy lánynak ha jó nő.
Persze ez a szám hogy 5 nem árul el sokat a lepedőakrobatikájáról mert lehet hogy mind az öt rövid ideig tartott de az is lehet hogy mind az öt hosszan tartó kapcsolat volt mindezt úgy hogy 2naponta "edzett" évek óta.Szóval azt nem tudom pontosan ő mekkora spíler csak azt hogy nagyobb mint én.
hány éves a lány?
gumival csináljátok, mert úgy azért tovább bírhatod...
nyugi, jó lesz, majd írd meg, hogy lebukát-e ;)
22
amúgy konkrét időpont nincs lepaktálva csak szóbakerülget mostanság-nyilván belátható időn belül történik is valami
mi na??
ja kösz hogy így emlékeztél a kérdésemre.régen tettem fel jópár liter víz lefolyt azóta a Dunán.
a közös együttlét hát az nem olyan volt mint elképzeltem,most kicsit lélegeztetőgépen van a kapcsolat nem is tudom hogy együtt vagyunk e még,bár szakítani nem szakított
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!