Szűz vagyok és így utalt be terhességi tesztre a nőgyógyász. Azt hiszi hazudtam neki?
sokat késett a menzeszem és gyógyszerrel akarta megindítani, de előtte elküldött terhességi tesztre(vizelet)
Ha anyukám megtudta volna, biztos nem hiszi el hogy szűz vagyok
(utána másnap megjött)
17/L
Túl sokat nézte a House MD-t, de a zsenialitásig nem jutott el csak a "mindenki hazudik" részig.
Keress másik nődokit. Szerintem.
Nyugi, nem a szavahihetőségedben kételkedett, hanem ez orvosi protokoll. Szóval kötelezően meg kell csináltatnia. Amúgy ha mégis találtak volna hCG-t a vizeletedben, de nem vagy terhes, az utalhat hormonális betegségre, szóval nem véletlenül küldött el. Sok vizsgálatot kell csinálni protokollból, ami feleslegesnek tűnhet, de valójában fontos.
Üdv, egy orvostanonc :)
Azért az orvos helyébe is képzeljétek bele magatokat.
Beállít egy kis csaj hogy késik neki de még szűz. Hinnétek neki?
Kérdező te ne legyél megsértve. Menj el szüzességi vizsgálatra, ott tiszta víz kerül a pohárba.
Hát ilyen ez!
Az orvos leírta, hogy miért, erre egy jó hét múltával valaki írja, amit Ő gondol.
(Azt a pár hozzászólást sem olvassuk, ami csak egy-két perc lenne.)
Na de egyébként van akinek olyan rugalmas a szűzhártyája, hogy ép marad a b . a . sz . ás után is.
Látom vannak itt többen, akik nem vették figyelembe a #4. válszt, pedig nagyon fontos!
Az öösssszzes válasz közzzül talán a alegeselegffontosssabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!