Nagy baj van. Szegyeltem bevallani az uj barati koromnek, hogy szuz vagyok (ez volt a tema). Kamuztam, hazudtam, megbantam. Hogyan hozhatnam helyre?
No, akkor elsőnek: MI A JÓ ÉDES FENÉÉRT ÉGŐ HOGY SZŰZ VAGY??? MIÉRT?? M I É R T??
Na, ha erre válaszoltál, akkor majd ha ne adj isten szóbajön, te elmeséled neki, hogy hát az nem is úgy volt. Ha voltál elég nagyfiú/nagylány, hogy ne legyél teljesen józan, akkor legyél elég nagyfiú/nagylány, és mert elmondani, hogy hoppá, véletlenül mellébeszéltem.
Másik oldal: nem mindegy nekik? Most komolyan, az utolsó dolog, ami a barátaimban érdekel, az az, hogy voltak-e már valakivel, vagy sem. Régen rossz, ha manapság az a mérvadó...
Nem feltetlenul csak azt , de azert mondjam ugy, h egy rossz pont, valoszinu elfogadtak volna, de nah , nem orultekm volna neki.
Koszi a valasozkat, amugy mar ugyis ott hagytam a "bandat" nem vagyok roszba veluk, inkabb ugy mondom, h lehidegultem .
Tudtam h ez lessz...jol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!