Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem értem az ismerőseimet?

Nem értem az ismerőseimet?

Figyelt kérdés
Egy 26 éves szűz srác vagyok, akit idáig lekötött a tanulmány majd a munka. Az a helyzet, hogy rám akartak uszítani egy prostit. Nem értem őket.
2011. márc. 5. 23:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Már csak az hiányozna.

Egyébként most tényleg nem érzem azt, hogy szükségem lenne rá. Ez az egész pedig kezd kikészíteni. Nem tudok vele nem foglalkozni.

2011. márc. 30. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki ajánlotta, hogy ne foglalkozz vele.

Ha végképp nem tudsz nem foglalkozni vele, akkor hazudd azt nekik, hogy van egy nőd, és néhány nap múlva mondd, hogy lefeküdtetek. (ezt csak végső megoldásként, mert ha nem muszály, akkor nem kell hazudni.)

2011. márc. 30. 14:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Ezt el fogom játszani. Viszont attól tartok, hogy nem fogják elhinni. De azért egy próbát meg fog érni.
2011. márc. 30. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy jót akarnak, de ez nem megoldás. Attól még ugyanúgy nem lesz senkid. Egyébként a női ismerőseid részéről ciki ez.. mert szekálnak vele de közben egyik se lenne havernál több gondolom. Szal egyik se lenne veled úgy, de azért cikinek tartják h nincs senkid. Mocsok dolog szerény véleményem szerint. Te viszont ne hallgass senkire, csak magadra. (24/f)
2011. márc. 30. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok.:)

Ha jól csinálod, akkor el fogják hinni.

Majd lécci írj, hogy elhitték-e vagy sem.

2011. márc. 30. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!