Mien erzes mikor elmesz/elelvezel? Mas maszturbalaskor, mint sexnel? (lanyoknal ertem)
20:52 :D ez nagyon aranyos, jól leírtad, úgy, ahogy csak egy lány élheti át, egészséges szexualitás van benned
és tök jó, hogy apukáddal ilyenekről tudsz beszélgetni
szerintem más, ha a szerelmeddel csinálod, akiben bízol, mert ott ad egy többletet, hogy ott a másik, sokkal jobban jelen van ez az érzés, hogy nem érhet semmi baj, de persze tényleg csak akkor, ha teljesen bíztok egymásban és szeretitek egymást
meg ott van az is, hogy örülsz az ő örömének és hogy azt te csináltad, örömet tudtál neki okozni,
ha jó a kapcsolat, akkor a szex még közelebb hoz, de ha korán mentek bele, akkor el is távolíthat
valahogy ennek a két ember fizikai és lelki összeforrásának kell lennie és ez nagyobb örömet, katarzist okoz, mintha csak szimplán izgatod megad
Nekem pl. sokkal intenzívebb mikor párommal vagyok együtt.
Elönt a forróság, nem hallok és nem látok, borzasztó jó érzés amit leírni nem igazán lehet, amit lehet írni (amit a biológia tankönyvek is megmagyaráznak), hogy összehúzódik ritmikusan a méh, a hüvely plusz kapsz egy hihetetlenül intenzív érzést hozzá ami átjárja a tested.
De én pl. addig nem tudok elélvezni sose ameddig a barátom el nem megy, onnantól kezdve ahogy érzem, hogy lüktet, annyira beindulok, hogy szinte azonnal. Ez ilyen furi dolog nálam, de ez van, mindenkinél másként működik. De amúgy, mindkét pasimnál így volt.
ha a méh összehúzódik, az baromira fáj, szóval az nem történik orgazmuskor,
az agyban cikáznak az elektronok és egy pillanatra kihagy minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!