Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van ez? Nem értem!

Miért van ez? Nem értem!

Figyelt kérdés
Olyan hülye kérdéseket tudtok feltenni a szexel kapcsolatban,nevetséges.:D Ha egy fiú szeret egy lányt, vagy fordítva és szerelemből szereti, akkor mindegy mekkora a micsodája, vagy szűz-e vagy ilyenek.Nem????Aki a szexel foglalkozik az nem is szereti a másikat.Mindig jöttök a mérettel meg ilyenekkel.Úgy kell a másikot elfogadni,amilyen. 22/fiú voltam.
2011. máj. 7. 14:09
 1/4 anonim válasza:
100%
Igen, van valami abban, amit mondasz, de vedd figyelembe, hogy sokan kiskorúak, és azért érdeklődnek ilyesmi felől, mert bennük ez éppen most felvetődött. Nem kell őket ismeretlenül megítélni, mindenki volt kezdő. :)
2011. máj. 7. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:

:)

Nekem nem egyenes, hanem egy kicsit balra áll, az sem baaaaj?

:D

2011. máj. 7. 14:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló:Igazad van erre nem is gondoltam! télleg :)
2011. máj. 7. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdező: Teljesen egyetértek veled, de erre én is csak azt tudom mondani, amit az 1. válaszoló. 13 évesen én is nyaggattam a barátnőimet, hogy nehéz lehet-e csókolózni, és egyéb okosságok, mert akkor jutott eszembe ilyesmi először és tapasztalatok híján nem tudtam mihez viszonyítani. Csak jóval később jöttem rá, hogy ezek a dolgok nem is számítanak igazán, ha valódi érzelem áll mögöttük. :)

1. válaszoló: Ott a pont. :) Maximálisan igazad van. :)

2011. máj. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!