Mitől van ez? Nem értem hogy mi lehet?
Figyelt kérdés
Szombaton elvesztettem a szüzességem és hétfőig véreztem ez mitől lehet? Segítsetek lécci! (csak értelmes válaszokat kérek köszi )2011. júl. 21. 17:29
1/3 anonim válasza:
Szüzesség elvesztése után néhány nőnél természetes, hogy utána több napig vérzik( de nem túl intenzíven). Nekem barátnőm majdnem egy hétig vérzett, de természetetesen elmúlt. Mindenesetre nőgyógyászt meglátogatni nem árthat. Szerintem ennek nincs köze a terhességhez..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 2.-ik kommentező :)
2011. júl. 21. 17:35
3/3 anonim válasza:
Igazán nincs mit, persze ez csak egy ötlet, és tapasztalat. Nem árt megvizsgáltatni magad!:) Nem tart sokból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!