Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem értem az ismerőseimet?

Nem értem az ismerőseimet?

Figyelt kérdés
Egy 26 éves szűz srác vagyok, akit idáig lekötött a tanulmány majd a munka. Az a helyzet, hogy rám akartak uszítani egy prostit. Nem értem őket.
2011. márc. 5. 23:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom hogy kik akarták rád uszítani, de mond meg nekik hogy menjenek a jó büdös francba...

Én 20 éves szűz fiú vagyok, és a legjobb barátom is elküldeném melegebbre ha azt gondolnák hogy ilyen módon majd dugok egyet... Nekem az többet jelent, és szeretném olyannal megejteni akit igazán szeretek. Ha nem holnap lesz akkor majd azután, és ehhez ennek abszolút senkinek semmi köze!

2011. márc. 5. 23:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Gondolom jót akartak. Azért azt ne mondd, hogy annyit lehet tanulni, dolgozni, vagy akármit csinálni, hogy legalább 1-1 rövid kapcsolat ne férjen bele. Persze sokan magyarázzák időhiánnyal ha nem képesek kapcsolatot kialakítani. Mindenkinek arra van ideje amire akarja...
2011. márc. 5. 23:58
 3/15 anonim válasza:

Gondolom segíteni akartak ezzel, mert azt hitték, hogy neked ez probléma és rosszul érzed magad miatta vagy cikinek tartották.

De ez elég durva, hogy konkrétan rád akarták uszítani :D

Biztos megtetted már, de szerintem közöld velük, hogy ne avatkozzanak bele más dolgába, mert semmi közük hozzá, ez a te magánügyed.

2011. márc. 6. 00:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Töketlennek tartanak.Nem bántani akarlak de valahol igazuk van,nem lóverseny ez ugyan,én is 19 voltam majdnem már,de a 26 az sok,miért nem volt barátnőd még sose?
2011. márc. 6. 01:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Milyen barát az ilyen. Semmi közük, hozzá, hogy még nem voltál nővel, ez a te magánügyed. Ráadásul ez k*rva magalázó rád nézve, mintha nem tudnál szerezni magadnak valakit. Gondolom vagy egy jót akartak röhögni rajtad, vagy ezzel akarják évek múlva verni a mellkasukat, hogy igen, ők hoztak össze egy csajjal, mert nem prostik fognak mondani. Ha jót akarnak, segítsenek bevágódni a nőknél, vagy vigyenek el társaságba.
2011. márc. 6. 05:15
 6/15 A kérdező kommentje:

Régen volt barátnőm. 15 éves voltam, amikor összejöttem vele. Egy évig voltunk együtt. Nem volt szex.

Egy éve tudja a környezetem, hogy még nem voltam senkivel. Azóta nem hagynak ezzel békén. Jelenleg nincs rá igényem. Elvagyok így is.

Néha próbálkozok a nőknél sikertelenül, de nem nagyon érdekel az egész.

2011. márc. 6. 10:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Rosszabb a helyzet. Most a női ismerősök sem hagynak békén ezzel.
2011. márc. 29. 18:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nem foglalkozni velük. Mondd meg nekik, hogy neked ez így tökéletesen megfelel. És, hogy jelenleg nincs szükséged egy párkapcsolatra.
2011. márc. 29. 18:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem értem miért szekálnak ezzel! Már ideje lenne az tény, de nem ilyen módon! Ez már megalázás!!!
2011. márc. 29. 19:36
 10/15 anonim válasza:
Ne izgulj ez miatt. Talán részben szivatni is akarnak, meg részben segíteni is. A szeretkezés nagyon jó dolog, és aki kipróbálta, az azért ajánlja olyannyira. Te tudod, érzed, hogy mikor és kivel akarod csinálni. Picit furán hangzik, az igaz, de ettől még nem fognak mágján elégetni.
2011. márc. 30. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!