Telleg gaz hogy meg szuz vagyok?
Eddig 2 baratom volt es mindketten azzal jottek nekem hogy milyen gaz hogy szuz vagyok mert nem vallalnanak fel engem ebben az esetben mert "velem még nem lehet nemi eletet folytatni",mert jobban szeretik a fapofaju k*rvakat.
En komoly kapcsolatot szeretnek mar ok meg tok lazan vettek az egeszet miert van ez?(persze még ense szeretnem elvesziteni a szuzessegemet mert meg csak 15 vagyok.De miert igy allnak hozza a dologhoz?
Vagy lehet hogy csak azt akartak?
Szerintem a legtobb fiu orulne neki hogy a baratnoje meg erintetlen.
L/15
F/17

Én 19 vagyok és én is szűz vagyok. Ebben semmi gáz nincs. mondhatnám, hogy én baromi erkölcsös vagyok, meg tartogatom magam a nagy Ő-nek de nem akarok álszent lenni, nem volt alkalmam se eddig pasizni és válogatós is vagyok, ezért vagyok még szűz, nem azért mert a szüzességet olyan óvnivaló hatalmas kincsnek tartanám. Manapság csöppet túlmisztifikálják ezt szerintem. Ha megbízol egy férfiban, akit szeretsz, annyira, hogy odaadd magad neki az nagy dolog szerintem. Nem kell ahhoz szűznek lenni hogy nagy dolog legyen, önmagában is az. Hisz a nők szex közben a legkiszolgáltatottabbak, ennyire megnyílni egy férfinak nem egyszerű. Nem egyéjszakás kalandokról beszélek, ott tényleg nincs akkora értéke, hanem szerelemről.
Mindamellett én azt mondom, jól állsz a dologhoz. 15 évesen lehet, hogy már nem annyira korai, de nem árt ha vársz vele még 1-2 évet. Manapság elég ritka a tiédhez hasonló hozzáállás. A pasikkal meg ne foglalkozz. Egyértelmű, hogy nekik szex kell és ha szerettek volna téged igazán akkor várnak rád, ha meg nem kellettél nekik így, akkor nem is érdemeltek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!