Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Télleg anyira fáj elveszteni...

Télleg anyira fáj elveszteni amenyire néhányan beállitják?

Figyelt kérdés

sziasztok 15 éves lány vagyok pasim16 éves.

ö már nagyon leszeretne velem feküdni és is vele de mivel kisebb koromban megpróbáltak molesztálni ezért félek hogy lelki alapon ki hathat a szexuális életemre is!ö ezt mind tudja és rettentöen megértö és nem akarja eröltetni a dolgot csak roszul érzem magam h tudom h megakarom tenni csak a multam miat félek!

kérlek segitsetek!!

2010. febr. 28. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
A helyedben pont a lelki problémák miatt várnék még legalább 1, de inkább két évet. Nem olyan fájdalmas dolog, de ne szűz pasival próbálkozz, mert igazából az a probléma, és nem az a vékonyka hártya... Beszélgess vele a félelmeidről, te pedig ne aggódd túl, majd ha nem "kötelesség" miatt gondolkozol el rajta, hanem mert vágysz rá, akkor nedves leszel. Ja! Alternativaként kezdhetnétek orálisan...
2010. febr. 28. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:

én 14 voltam mikor elvesztettem..én felvoltam rá készülve testileg lelkileg,nekem nem fájt..

16/L

2010. febr. 28. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem még ne tedd meg. Én annyi idős voltam, mint te mikor elvesztettem a szüzességemet, azért mert a fiú akarta. (Türelmes volt, de tudtam,hogy akarja.)

Ha korábban voltak ilyen problémáid,hogy molesztáltak, akkor mindenképpen várj!!! Tényleg igaz,hogy az első behatással van a többire. (legalábbis lányoknál biztosan...)

Én a mai napig nem élvezem a szexet, pedig 20 éves vagyok... Az elsőnél nem tudtam ellazulni, de belementem... és azóta sem sikerült feloldódnom...

Várj még...

2010. febr. 28. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A múltadat csak te tudod magadban rendezni, adott esetben szakember segítségével. Akinek nincsenek ilyen lelki problémái, lelkileg és fizikailag is felkészült a szexre, annak nem lesz gondja a fájdalommal, maximum egy kicsit lesz kellemetlen az első:) A "múltaddal" kapcsolatban tehát mi nem tudunk segíteni, csak te tudhatod hogy mennyire sikerült feldolgoznod... ha úgy érzed menni fog, próbálkozz, különben sosem tudhatod meg:) De ha eddig eljutottatok, gondolom, a pettinggel nem lehetett gond:)
2010. febr. 28. 19:38
 5/7 anonim válasza:
Hát az én tapasztalatom az,hogy nekem borzalmasan fájt sajnos.Érdekes,vérzés nem volt,de annyira fájt,hogy abba is kellett hagyjuk.Volt síkosítós óvszerünk,azt használtuk,de többször kellett próbálkozni a fájdalom miatt.Azóta elárulta egy nőgyógyász,hogy nem volt valami szerencsés dolog óvszerrel próbálkozni,mert aki szűz,annak fájdalmat fog okozni.Mivel engem igenis érdekel a biztonság,még szép hogy azzal próbálkoztunk.
2010. márc. 1. 08:18
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszát:) én ugy érzem h nagyából letudtam zárni a dolgokat magamban de ettöl függetlenül még várok vele! nem akarok semmit sem elsietni ráérek még:)mégegyszer köszi a tanácsokat sokat segitetek:)
2010. márc. 1. 13:09
 7/7 anonim válasza:

én 16 éves voltam amikor elvesztettem.

fel voltam készülve, nagyon szerettem és megbíztam benne. a legfontosabb hogy én akartam. nekem fájt. a második is, bár az nem annyira. a 3-tól élveztem igazán

2010. márc. 14. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!