Az alhasi fájdalom illetve szúrkálás lehet a terhesség egyik eső tünete? Vagy csak bebeszélem magamnak, hisz ez volt az első alkalmam és hétvégén kell hogy megjöjjön! én vagyok az ok vagy télleg lehet gyanakodni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 18:08
1/12 anonim válasza:
Nincs semmi bajod, ismerős téma mi is sokat féltünk barátnőmmel. Ha védekeztetek meg minden akkor nincs mitől félned. Van olyan hogy bebeszéled magadnak, de nyugtasd le magad azzal hogy védekeztetek. És ha néza késik 1-2 napot akkor se parázz nincs semmi gond HA VÉDEKEZTETEK :)
2/12 anonim válasza:
Ha védekeztetek,akkor nincs gond.
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszi!!!!:):)
És VÉDEKEZTÜNK!!!!!!
2010. márc. 22. 18:14
4/12 anonim válasza:
Én is így voltam vele de rájöttem, h védekeztün(nem szakkat el és nem csúszott le):D
6/12 A kérdező kommentje:
nem szakadt el!!
2010. márc. 22. 18:19
8/12 anonim válasza:
Szerintem se!!!Ha ez volt neked az első, akkor valószínüleg azért van!!!Mikor csináltátok?
9/12 A kérdező kommentje:
márc.12
2010. márc. 24. 20:47
10/12 anonim válasza:
Ja, a gyerek szúrkál 1 nagy tűvel a hülyeségedért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!