Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet a terhesség 8....

Mi lehet a terhesség 8. hónapjában viszonylag felül érzett szúró fájdalom?

Figyelt kérdés

Olyan mintha a gyomrom lenne, de egész nap nem múlik, reggel sűrűbben volt, most csak úgy néha pár másodpercre.

Ettem rendesen, nem attól. A derekamban nem érzem, inkább a hasamban, gyomrom környékén. van ötletetek?

2011. ápr. 19. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:

szia,

lehet hogy még nyúlnak a hasfalad izmai... ezek szoktak szurkálni úgy mond. biztosan nem görcsölsz??

Ági

2011. ápr. 19. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:

A gyomrod nem ott van, ahol lennie kellene :)Sokkal feljebb. Nekem is volt hasonló, de az attól volt, hogy az összenyomódott gyomrom feszült az evéstől, és ez konkrétan mellkasi szorító, fájdalomként jelentkezett. :)

Lehet hogy a rekeszizmodat nyomja a babó, vagy gyomor, én utóbbira tippelnék. :)

2011. ápr. 19. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen eves utän!Az orvosom azt mondta a baba csak jobb oldalon fekszik es nagyon nyomja a gyomromat!Az orvosom azt mondta probäljak gyakrabban keveset enni es amirok fäj mindig hanyatt fekszem az segit!
2011. ápr. 19. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek a válaszokat.

Nem görcsölök, az tuti, meg ilyenkor nem is kemény a hasam.

Valszeg tényleg nyom valamit a baba, esetleg egy idegszálat. nem a sok kajától, mert reggel éhgyomorra is éreztem már és sajnos a fekvés nem segített. Most jó, délutánra elmúlt. remélem most már máshova fekszik :)

2011. ápr. 19. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!