Mit tegyek? Idegesség az első alkalomtól!
Van egy barátnőm, én 21, ő 27 éves, és másfél hónapja ismerjük egymást, 2 hete kb. h én kezdeményeztem egy buliba felé.. egy hete mikor nála voltam filmezni, sokat dumáltam vele stb. és együtt vagyunk most!Sokat smárolunk, tapizzuk egymást.Ő sokkal tapasztaltabb mint én! Tegnap smároltunk, csókolgattam minden hol... felettem volt, érezte h áll faszom, benyúlt a gatyába,kézimunkába kezdett! Elmondtam neki végülis szűz vagyok még, de nem akartam.. nem egy ilyen visszahúzockodó gyerek vagyok.. meglepődött régebben 2 éve voltam az, sokt gépeztem stb. 2 év alatt kikupálódtam teljesen rám sem ismernek..
Lényeg elkezdte csinálni dolgát, fél perc alatt még teljesen nem is áltam és úgy éreztem h elmegyek, pedig mikor magamnak csinálom, saját kezemmel, akkor nincs ilyen ,de ahogy ő csinálta... lényeg h utána közbe mondta meki h szűz vagyok és mondja h tudja már 1 hete, egyi haverom mondta neki.. utána idegessétől meg nem ált fel.. lényeg kicsit elmentem, probáltam visszatartani már, nem ált felt.. idegeskedtem elekzdi megint, csinálja fél percig a kezével és elmegyek.. gáznak tartom..
Az van bennem, kívánom feláll csinálja, gyorsan elmegyek, ha meg direkt fantáziám máshova teszem akk meg nem fog felálni.. 2 rossz véglet
Az is volt szerintem a baj, mind2önkön összes ruha ott volt, ő kigombolta nacit, és elkezdte, nos ha meztelenül látnám, vagy úgy kezdené csinálni, akkor nincs az az Isten amitől akármikor nem állok fel..
Mind1, hnap én kezdtem azt csinálni vele, amit ő velem, ő biztos nem fog gyorsan elmenni a nyalitól meg ujjazástól, legalább is gondolom!Ha ezt csinálom, tuti beáll cölöp merevre a szerszám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!