Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Idegesség az első...

Mit tegyek? Idegesség az első alkalomtól!

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, én 21, ő 27 éves, és másfél hónapja ismerjük egymást, 2 hete kb. h én kezdeményeztem egy buliba felé.. egy hete mikor nála voltam filmezni, sokat dumáltam vele stb. és együtt vagyunk most!Sokat smárolunk, tapizzuk egymást.Ő sokkal tapasztaltabb mint én! Tegnap smároltunk, csókolgattam minden hol... felettem volt, érezte h áll faszom, benyúlt a gatyába,kézimunkába kezdett! Elmondtam neki végülis szűz vagyok még, de nem akartam.. nem egy ilyen visszahúzockodó gyerek vagyok.. meglepődött régebben 2 éve voltam az, sokt gépeztem stb. 2 év alatt kikupálódtam teljesen rám sem ismernek..

Lényeg elkezdte csinálni dolgát, fél perc alatt még teljesen nem is áltam és úgy éreztem h elmegyek, pedig mikor magamnak csinálom, saját kezemmel, akkor nincs ilyen ,de ahogy ő csinálta... lényeg h utána közbe mondta meki h szűz vagyok és mondja h tudja már 1 hete, egyi haverom mondta neki.. utána idegessétől meg nem ált fel.. lényeg kicsit elmentem, probáltam visszatartani már, nem ált felt.. idegeskedtem elekzdi megint, csinálja fél percig a kezével és elmegyek.. gáznak tartom..

Az van bennem, kívánom feláll csinálja, gyorsan elmegyek, ha meg direkt fantáziám máshova teszem akk meg nem fog felálni.. 2 rossz véglet

2011. febr. 15. 16:53
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Ez bennem van!Hiába akarom lazábbra venni, mondtam is neki!Őt még jobban izgatja ez!Mivel ő meg tapasztalt, nem akarok neki csalódást okozni...Ha már kezével elkezdi verni, fél perc után elmegyek, teljesen visszaszorítottam mikor éreztem, egy kis anyag ki is jött, de utána szar volt.. hiába próbálkozott, mérges voltam magamra.....

Ha meg nem teszem teljesen oda gondolataimat h élvezzem, akk meg nem fog feláni... nem tudom h szopni kezdett volna akkor mi lett volna... de attól tartok ha már kezével csinálja és fél perc után elmegyek vissza kell pont szorítani orgazmust. mi lesz ha elkezd szpni?

Ha meg előtte kiverem itthon, utána elmegyek hozzá, mivan ha nem kívánom annyira mert kielégültem, és azért nem fog felállni..

Nem értem, mikor magamnak csinálom. tudom kontorálni, érzem, és tudom befolyálsnoli az egészet, de ha ő csinálja akkor nem..moduk tegyük fel hevesne csinálja még nem áll teljesen fell, gondolataimat máshova helyezem h ne legyen orgazmus, akk meg nem fog felállni teljesen..

Lehet túlreaáglom az egészet..

2011. febr. 15. 17:02
 2/14 anonim ***** válasza:

Nyugi... Nyugi... Nyugi... Semmi baj nincs. Ez szerintem mindenkivel előfordul, nem csak első, de van hogy többedik alkalomnál is :-) Ez csak azt jelzi, hogy nagyon kívánod a szexet, így hát villámgyorsan kielégülsz. Ez majd elmúlik, ha többször próbálkoztok, lehet, hogy már legközelebb sem fog problémát jelenteni. Szóval ne idegeskedj, ez teljesen természetes dolog.

Pedro

2011. febr. 15. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez normális (nem az idegesség). Én is voltam szűzzel, 1-2 alkalom után nagyon belejött.
2011. febr. 15. 17:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha ezúttal te kényeztetnéd és nem ő téged?
2011. febr. 15. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
jó ötlet! :)
2011. febr. 15. 17:13
 6/14 A kérdező kommentje:

Igen,azt tervezem h én akarom kezdeményezni a kényeztetést!

Csak a múltkori miatt ez most bennem van!

Félek ha önfeledtül elengedem magam, akkor gyorsan kielégülök, ha meg stresszelek ezen, akk meg hiába kívánom, ott lesz az agyamban( ez a szituáció) és nem fog felállni!

2011. febr. 15. 18:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Ugyan már,nem gáz.Amíg nem szopott le úgy sem fogod megtudni,hogy mi van.Lehet picit fogazva szop,ez jó hatással van az időtartamra.Nem kell stresszelned,engedd szabadjára a fantáziád.Elélvezel,akkor elélvezel és akkor mi van?Van nyelved,kezed amíg regenerálódsz a következő numerára.Én már azt sem tudom,hányszor feküdtem le a barátnőmmel,de néha rám is rám jön a gebasz,hogy annyira kívánom,hogy már a reszelés elején úgy érzem,hogy robbanok,ilyenkor lehet még ügyeskedni,picit húzni a dolgot,de már érdemes felkészülni arra,hogy ez egy ilyen alkalom lesz.(5éve vagyunk együtt)Nyomjál otthon tréninget,amikor nincs ott a csaj,hogy a vágyat picit csökkentsd,verd ki sokszor,fáraszd le a cerkát,az segít.Idegeskedést meg messziről kerüld el!!Ilyen alkalmak lesznek még,de ne hidd azt tévesen,hogy csak ennyire vagy képes!Az,hogy mennyire kívánod,mennyire vagy begerjedve előidézhet ilyen gyorstüzelést.
2011. febr. 15. 22:08
 8/14 A kérdező kommentje:
De ha kifárasztom,és mire odakerülök elé, lehet nem fog felállni! :D
2011. febr. 15. 22:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Sexelés napján már ne tréningezz,előző nap még nyomhatod,másnap állnia kell,bár nem vagyunk egyformák.Vagy ha mondjuk hétvégén találkoztok,akkor nyomhatod hét közben végig a tréninget,21 év alatt szerintem már ismered a tested,az más,hogy ezt ki kell kísérletezgetni,hogy a tréning nálad milyen hatással van.Aztán később szerintem elhagyhatod ezt a kis rákészülést is.Lényeg,h emberből vagy te is,ügyeskedjél,aztán majd idővel a rutin megoldja a problémákat.Aztán csak jó reszelést!
2011. febr. 15. 22:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nem kell félned,a csaj rád van gerjedve,tudja,hogy szűz vagy,türelmes lesz veled,ha kezdetben nem vagy olimpikon,vagy cserbenhagy a cerka,mert ráagyalsz a dologra,nem kell kétségbeesned.Hamar kiforrja magát a dolog..!
2011. febr. 15. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!