Parázok az első alkalomtól. Nem kéne?
Figyelt kérdés
A barátommal 8hónapja vagyunk együtt,petting volt már,és most jutottunk el oda,hogy hamarosan odaadom a szüzességem neki. Ő igen tapasztalt,és tudom,hogy szeret, külömben nem várt volna ennyit rám..nagyon félek az elsőtől..nemtudom,hogy ki volt már így,hogy mivan ha terhes leszek? ha kiszakad az óvszer? vagy fájni fog? rengeteg kérdés van bennem..:(
L/ 17... a barátom 21
2010. júl. 2. 00:45
1/6 anonim válasza:
Hm.. Lazíts! Csak érezd ;)
(több 100 ilyen kérdés van még..)
2/6 anonim válasza:
Ne félj!Nem lesz semmi baj.Szeret téged,vigyáz rád.:)
3/6 anonim válasza:
Ugyan így voltam Vele én is. Én elmentem nődokihoz és elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Megvártuk amíg biztos volt a hatás és így ez a "görcs" elszállt rólam. Fantasztikus élmény volt. Nem kell tőle tartani!
4/6 anonim válasza:
Én is így vígyok ezzel csak az én barátom 24.Majdnem egy éve vagyunk együtt és hát lassan az következik csak na még mindig félek valamennyire.Lehet az is hogy nem vagy felkészülve lélekben teljesen én erre is gondoltam.Amikro már úgy érzed hogy na most igen készen állsz akkor mehet is:)Amugymeg ha a fiú vigyáz akkor nem kell félni csak legyetek észnél,időbe ki kell vegye ha meg nem más akkor legalább a védelem meglegyen.:)
5/6 anonim válasza:
Ne parázz ennyit, mert nem fogod élvezni. A stressz miatt nem fogsz tudni ellazulni, és akkor fájni fog.
6/6 anonim válasza:
De, kéne. Félhetsz is mert fájni fog és cseppet sem fogod élvezni. Bezzeg a barátod, ő nagyon fogja élvezni, aztán lelép, mert csak arra kellettél neki. Nem várt rád, megcsalt amikor csak tudott. Azzal a a nagy mellű csajjal is az osztályból. Szar ügy.
De lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!