Miért riogat szinte minden lány az első alkalomtól? Miért kell ennyire negatívan hozzáállni?
Ha nekik szar volt,akkor legyen csak másnak is szar. Szép kis barátok. Az meg egyenesen baromság, hogy ömlik a vér!! Max egy ici pici vérzés, és kis fájdalom, vagy inkább kicsit kellemetlen érzés az elején, amiért viszont kárpótol a párod figyelmessége.
Jó, hogy nem aggódod túl, nincs is mit.
Valószínüleg ezeknek a lányoknak csak a fájdalom maradt meg az elsőből, ami elég szomorú.
Ahogy én tapasztaltam, ált. azoknak a lányoknak fáj nagyon, akik rágörcsölnek :D Szal ha lazán veszed, nem rettegsz tőle akkor nem lesz gáz hidd el :D Nem mondom h nem fog fájni de elviselhető lesz...
17/F
Ez a legjobb amikor fiúk írják le, milyen a szüzesség elvesztése, és mit kéne érezni, amikor fingjuk és közük nincs hozzá, nah kérdező ez még rosszabb mint a barátnőid élménybeszámolói:) abban legalább van valóságtartalom.:)
16:11-es egyébként nő voltam:D
"Ez a legjobb amikor fiúk írják le, milyen a szüzesség elvesztése, és mit kéne érezni, amikor fingjuk és közük nincs hozzá, nah kérdező ez még rosszabb mint a barátnőid élménybeszámolói:) abban legalább van valóságtartalom.:)
16:11-es egyébként nő voltam:D"
Szerintem többször voltam ott, amikor egy lány elveszti a szüzességét, mint te ;)
17/F
Nem értem miért mondják ezt a barátnőid...
Nem szabad elhinni,hogy ez igy működik. Én 1 éve voltam már kb. az akkori barátommal, amikor megtörtént a dolog (majdnem 17 voltam). Mindkettőnknek az első volt. Nem volt különösebb fájdalom. Már jól ismertük és szerettük egymást akkor és odafigyelt rám. Ha fáj,nem csinálja tovább. És egyébként sem csak úgy megtörtént, hanem előtte sokat pettingeltünk és rákészültünk a dologra. Úgyhogy nem kell tőle félni egyáltalán. Főleg ha ti is szeretitek egymást. :) 23 L
Kedves 17:25 os,
nem azt írtam, hogy milyen érzés elveszteni. Hanem azt, hogy ,,valószinu,, h egy 19 éves csaj tágabb mint egy 15 éves. Amúgy meg, azt még te sem sem tudod megmondani, hogy mi a kulomséb elveszteni 15 évesen vagy 19 évesen, mert még te is csak 1x tudod elveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!