Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért riogat szinte minden...

Miért riogat szinte minden lány az első alkalomtól? Miért kell ennyire negatívan hozzáállni?

Figyelt kérdés
Kezdésképp, nem egy kis csitri vagyok, hanem 19 éves lány, és csak most jutottam el oda, hogy van egy barátom és vele szeretném. Beszélgettem a témáról fiúkkal, lányokkal is és annyira fura volt utóbbiak véleménye. A fiúk mind azt mondták, hogy nyugi, nem kell izgulni, nem lesz az olyan rossz, sőt. A lányok viszont szinte egytől egyig "rémtörténeteket" meséltek, hogy mennyire fájt az első, vagy esetleg nem is sikerült, meg még utána is sokáig milyen rossz volt, ömlött belőlük a vér (ez mindenkinél változó, de azért nehezen tudom elképzelni, hogy valakiből konkrétan ömöljön a vér napokig !! egy mezei szűzhártya-átszakadás miatt)... És persze ők azt mind azt mondták, hogy BIZTOSAN nekem is nagyon fog fájni, de majd később jobb lesz, stb. Miért kell ennyire negatívan hozzáállni? Vagy ha valaki épp nem görcsöl rajta, hogy jaj Istenem, biztosan kibírhatatlan lesz, akkor miért kell a saját görcsösségüket rájuk erőltetni? Nekem speciel az ujjazással se volt sose gondom, akár három ujj is gond nélkül befér, annál márpedig egy pénisz se vastagabb... A barátom pedig figyelmes, fel tud izgatni, nem egy Conan, a barbár. Akkor miért kell azzal riogatni, hogy ennek ellenére is mennyire fájni fog, stb? Tudom, mindenki más, de egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért olyan biztosak egyesek abban, hogyha nekik rossz volt, akkor biztosan mindenki másnak is?
2011. ápr. 26. 15:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A legelső próbálkozás nekem is iszonyú rossz volt. Habár én csak 15 voltam, semmit nem tudtam az egészről nem is jött össze. Majd eltelt egy év és próbálkoztunk ugyanazzal, és összejött az első pár perc kellemetlen volt, majd kitágultam eléggé és hát túl voltam rajta. Nagy pancserkodás volt az egész és csak most 24 évesen éltem át első csikló orgazmusom petting által szóval nagyon sokat kellet tanulnom. Pedig az első szerelmemmel 6 évig voltam együtt, a másodikkal 2,5 évig, a mostanival pedig 1,5 éve. Partnere válogatja nekem nem fájt sosem de hogy élvezzem is az nagyon sokban függ a partnertől. Ja és a vérzés? Volt pár csepp... ennyi. Nem nagy cucc. 24L
2011. ápr. 26. 16:03
 2/16 Darcy01 ***** válasza:
Az is lehet, hogy csak a tapasztalataikat akarták elmondani?? Nem tudom, de szerintem semmiképpen ne görcsölj rá. Ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor minden jó lesz.
2011. ápr. 26. 16:07
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Ha nekik szar volt,akkor legyen csak másnak is szar. Szép kis barátok. Az meg egyenesen baromság, hogy ömlik a vér!! Max egy ici pici vérzés, és kis fájdalom, vagy inkább kicsit kellemetlen érzés az elején, amiért viszont kárpótol a párod figyelmessége.

Jó, hogy nem aggódod túl, nincs is mit.

Valószínüleg ezeknek a lányoknak csak a fájdalom maradt meg az elsőből, ami elég szomorú.

2011. ápr. 26. 16:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez riogatás lett volna, egyébként mindenkinek más, ha te tudod magadról, hogy nem vagy túl szűk akkor egyáltalán minek foglalkozol ezekkel? Én pl.: tudtam magamról, hogy nagyon szűk vagyok, egy rémálom is volt az egész annyira fájt, hiába tettünk meg mindent, de tudtam, hogy ezen túl kell lenni és kész. Megvolt a szűzhártyám de én például még sem véreztem, szóval tuti recept nincs, alkat kérdése kinek milyen lesz az első.
2011. ápr. 26. 16:11
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy én tapasztaltam, ált. azoknak a lányoknak fáj nagyon, akik rágörcsölnek :D Szal ha lazán veszed, nem rettegsz tőle akkor nem lesz gáz hidd el :D Nem mondom h nem fog fájni de elviselhető lesz...

17/F

2011. ápr. 26. 16:17
 6/16 anonim ***** válasza:
17%
Fiu vagyok, de szerintem valószinu, hogy egy 15 éves jobban vérez és jobban fáj mint egy 19 éves. Érettebb vagy agyilag is és testileg is. + rendes párkapcsolatban, nem lesz ott semmi gond. A vér, azt meg a természet adta, így kell elfogadni. Amúgy nem mindenki vérzik. De ha nagyon érdekel nézz meg egy két videót a neten. Beírod h ,,real defloration,, (írd oda h real, mert sok a kamu video) vagy ,,loosing her virginity,,
2011. ápr. 26. 16:47
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

Ez a legjobb amikor fiúk írják le, milyen a szüzesség elvesztése, és mit kéne érezni, amikor fingjuk és közük nincs hozzá, nah kérdező ez még rosszabb mint a barátnőid élménybeszámolói:) abban legalább van valóságtartalom.:)

16:11-es egyébként nő voltam:D

2011. ápr. 26. 17:25
 8/16 anonim ***** válasza:
47%

"Ez a legjobb amikor fiúk írják le, milyen a szüzesség elvesztése, és mit kéne érezni, amikor fingjuk és közük nincs hozzá, nah kérdező ez még rosszabb mint a barátnőid élménybeszámolói:) abban legalább van valóságtartalom.:)

16:11-es egyébként nő voltam:D"

Szerintem többször voltam ott, amikor egy lány elveszti a szüzességét, mint te ;)

17/F

2011. ápr. 26. 17:53
 9/16 anonim válasza:

Nem értem miért mondják ezt a barátnőid...

Nem szabad elhinni,hogy ez igy működik. Én 1 éve voltam már kb. az akkori barátommal, amikor megtörtént a dolog (majdnem 17 voltam). Mindkettőnknek az első volt. Nem volt különösebb fájdalom. Már jól ismertük és szerettük egymást akkor és odafigyelt rám. Ha fáj,nem csinálja tovább. És egyébként sem csak úgy megtörtént, hanem előtte sokat pettingeltünk és rákészültünk a dologra. Úgyhogy nem kell tőle félni egyáltalán. Főleg ha ti is szeretitek egymást. :) 23 L

2011. ápr. 26. 18:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Kedves 17:25 os,

nem azt írtam, hogy milyen érzés elveszteni. Hanem azt, hogy ,,valószinu,, h egy 19 éves csaj tágabb mint egy 15 éves. Amúgy meg, azt még te sem sem tudod megmondani, hogy mi a kulomséb elveszteni 15 évesen vagy 19 évesen, mert még te is csak 1x tudod elveszteni.

2011. ápr. 28. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!