Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért riogat szinte minden...

Miért riogat szinte minden lány az első alkalomtól? Miért kell ennyire negatívan hozzáállni?

Figyelt kérdés
Kezdésképp, nem egy kis csitri vagyok, hanem 19 éves lány, és csak most jutottam el oda, hogy van egy barátom és vele szeretném. Beszélgettem a témáról fiúkkal, lányokkal is és annyira fura volt utóbbiak véleménye. A fiúk mind azt mondták, hogy nyugi, nem kell izgulni, nem lesz az olyan rossz, sőt. A lányok viszont szinte egytől egyig "rémtörténeteket" meséltek, hogy mennyire fájt az első, vagy esetleg nem is sikerült, meg még utána is sokáig milyen rossz volt, ömlött belőlük a vér (ez mindenkinél változó, de azért nehezen tudom elképzelni, hogy valakiből konkrétan ömöljön a vér napokig !! egy mezei szűzhártya-átszakadás miatt)... És persze ők azt mind azt mondták, hogy BIZTOSAN nekem is nagyon fog fájni, de majd később jobb lesz, stb. Miért kell ennyire negatívan hozzáállni? Vagy ha valaki épp nem görcsöl rajta, hogy jaj Istenem, biztosan kibírhatatlan lesz, akkor miért kell a saját görcsösségüket rájuk erőltetni? Nekem speciel az ujjazással se volt sose gondom, akár három ujj is gond nélkül befér, annál márpedig egy pénisz se vastagabb... A barátom pedig figyelmes, fel tud izgatni, nem egy Conan, a barbár. Akkor miért kell azzal riogatni, hogy ennek ellenére is mennyire fájni fog, stb? Tudom, mindenki más, de egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért olyan biztosak egyesek abban, hogyha nekik rossz volt, akkor biztosan mindenki másnak is?
2011. ápr. 26. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kedves utolsó, ha ennyire okos vagy bizonyára tudnád, hogy az életkorral együtt nem tágul a hüvely, ki hallott már ilyen sületlenséget. Mint írtam alkatfüggő kinek mennyire fáj, nyilván a kellő izgatással és előjátékkal lehet rajta segíteni,d e aki alkatilag szűkebb annak fájni fog, míg aki nem annak nem fáj. De szerintem, aki érette kezdi el a szexuális életét tisztában van a testi adottságaival, és nem más élménybeszámolóira alapoz.
2011. ápr. 28. 19:41
 12/16 anonim válasza:

Szia

Szerintem csak riogatni akarnak, ne foglalkozz, ki mit mond. Amikor ott leszel, probalj meg ellazulni, szeretgetni a parodat, mondd el neki, mi az ami jo neked, es ha eloszor nem megy, vagy faj, lehet szunetelni egy -ket napig majd ujra probalkozni.A legfontosabb, hogy ne hasonlits ossze magad senkivel, probald meg kiiktatni a gondolatokat, ki mit mond, ki mit tapasztalt. Ti szeretitek egymast, beszeljetek meg mindent egymassal. Ne felj, ne gorcsolj,csak lazulj el, ez nagyon fontos.

2011. máj. 2. 16:05
 13/16 anonim válasza:
engem is riogattak, de nekem nem volt különösebb gondom...elsőre nem jött össze olyan jol de másodikra el is mentem szoval nem kell félni...:P
2011. máj. 2. 19:32
 14/16 anonim válasza:
Ezt én se értettem soha. Nem is izgultam előtte, és egy nagyon minimális izgatással simán ment minden, sőt, élveztem. Nem véreztem, de nemis ezen agyaltam.. Szerintem aki ezen izgul, nincs rá felkészülve :)
2011. máj. 2. 22:04
 15/16 anonim válasza:

Teljesen egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy alkati dolog.

Bizony ez így van. Mindenkinél más a szűzhártya, és máshogy szakad át. Van olyan kevésbé szerencsés is, akinél a szokásos módon át sem szakad, hanem orvosnak kell bemetszeni, mert olyan erős a hártya. Van viszont olyan is, akinél nem csak az aktusok alatt, de még szülésnél sem szakad át, hanem kitágul (!). Abból, hogy több ujj befér, önmagában nem következik az, hogy átszakadásnál esetleg ne fájna. (Erre én vagyok egy élő példa. Az ujjakkal semmi gond nem volt, de amikor átszakadt, rohadtul fájt - igaz csak rövid ideig.)

Lényeg az, hogy a tágulás és az átszakadás kérdése teljesen egyéni. Van, aki alig érzi meg, mert annyira vékony volt a hártya; másoknál meg sokkal drámaibb a dolog.

És azt erős korlátoltságnak tartom, amikor valaki csak azért, mert ő nem tapasztalt különösebb fájdalmat, nem veszi komolyan - vagy még rosszabb, nem hiszi el - mások fájdalmas vagy véres "élményét".

A szakadás fájdalmának mértéke viszont szerintem csak kicsit függ össze a tágulással, az ellazulással meg annyiban, hogy ha szorongsz, nagyobb a fájdalomérzeted. Ezért nem jó, ha már a kezdetekkor feszült vagy.

A hártya eleve akkor szakad csak, ha nem tud elég nagyra tágulni, ebben az esetben meg már sokkal inkább a hártya milyenségén múlik a dolog - milyen vastag, mennyire rugalmas vagy merev. A vérzés mértéke meg attól függ, hogy mennyire van behálózva erekkel - ha sok ér van jelen, bizony akár "ömölhet" is a vér, ami kicsit ijesztő lehet.

A fájdalomra nincs biztos forgatókönyv, ahogy biztos recept sincs ellene!

Az együttlétre, az intimitásra, és arra, hogy ne legyen rossz élmény viszont valóban az a legjobb recept, hogy ne görcsölj rajta. Elég ha tudod, hogy megeshet, hogy fájni fog, ahogy az is megeshet, hogy nem fog fájni. Határozd el, hogy túl leszel rajta, és kész. Nem érdemes ennél nagyobb ügyet csinálni belőle.

2011. máj. 3. 18:53
 16/16 anonim válasza:

Hát kéremszépen azért, mert "rémtörténetekkel" hülyítik a népet. Mert egy két lány aki nem volt tisztába a teste működésével, kamatyolt, és csodálkozott hogy fájt neki.

És ezzel riogatnak mindenkit.

Szűz vagyok, de én tisztába vagyok a testem működésével, tudok magamnak orgazmust okozni, és biztos vagyok benne ha nem azol parázol h fájni fog, hanem élvezed, nem fogfájni.:)

2011. máj. 3. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!