Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok! A barátommal már...

199303 kérdése:

Szűz vagyok! A barátommal már fél éve vagyunk egyűt de én nagyon félek az első alkalomtol pedig már szeretném vele elveszteni. Mit tegyek hogy ne féljek tőle? Nagyon fáj? (ő már nem szűz) 17/l

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 18:39
 1/8 A kérdező kommentje:
ezért el fog hagyni ha esetleg mégse tudom vele még megtenni??
2010. márc. 15. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igyál:)

Viccet félretéve, félelem mindenkiben van egyfajta félelem, legyél szerelmes, és akard a dolgot.

Ennyi :)

2010. márc. 15. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:

18:43 vagyok.

Vannak olyan férgek sajnos...

f18

2010. márc. 15. 18:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2010. márc. 15. 18:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Várom a további válaszokat:)
2010. márc. 15. 19:34
 6/8 anonim válasza:
szerintem ne félj:) Énis nagyon féltem. De ha bízol a barátodban akkor biztos oda figyel rád hogy ne fájjon neked...és ne készülj fel ráá. Hanem amikor jön akkor jön :D sok sikert:)
2010. márc. 15. 19:53
 7/8 anonim válasza:

külömben + nem is fáj. csak érezd jól magad és ne parázz!!

kellemes zene,halovány fények,forró csók és nedves punci.

és ha sokáig kellemesen izgat észre sem veszed mikor áttolja.

2010. márc. 15. 22:14
 8/8 anonim válasza:
100%

Hát nem tudom, szerintem ha félsz, akkor még várj!

Amíg nekem egy kis fenntartásom is volt a dologgal kapcsolatban, nem tettem meg. Aztán egy idő után megváltoztak a dolgok, és inkább a félelemből kíváncsiság lett, és már inkább szerettem volna kipróbálni. (17 elmúltam már mire idáig jutottam) Aztán mikor úgy adódott a helyzet szemrebbenés nélkül az ágyban voltunk az akkori pasimmal, és én másztam rá konkrétan, mert akkor már nagyon szerettem volna, és be voltam indulva rá. Ő ráadásul nem is tudta, hogy szűz vagyok, nem is véreztem, nem is fájt, sőt, nagyon jó volt! Miután szakítottunk, aztán egy év múlva mondtam el neki, hogy jah, amúgy ő volt az első nekem. :)

Szerintem a hormonok megoldják ezt is, mint azt is, hogy a nők el bírják viselni a kölykük sírását, meg üvöltését...

Én még mindig azt vallom, ha elég érett vagy hozzá testiekben, lelkiekben, akkor magától megoldódik a dolog. Addig nem kell erőltetni. Szerintem.

Mellesleg most 22 vagyok, és perpillanat az autóvezetéssel kapcsolatban érzem azt, hogy félek tőle. És mivel így gondolom, így megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó nekiállni a jogsit megcsinálni, és kész. Majd ha egyszer ahhoz is felnövök, akkor nekivágok.

Csak azért ne feküdj le vele, mert vele szeretnéd elveszteni, mert szereted. Ha szeret, később is megtehetitek, ha nem, akkor meg jobban is jársz.

Amúgy sok közös összebújás, csók, simi, ölelés, kártyázás, filmezés, stb. :)

2010. márc. 16. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!