Megéri várnom, vagy vessem bele magam a dugaszolásba? 15/F
Figyelt kérdés
Mit nyerek vele most, mennyivel lenne jobb várni? Ja, és van egy fogadalmam, miszerint 2012.dec.21.-e előtt elvesztem, szal max '12 dec 20-ig várok :D2011. febr. 12. 21:49
11/13 fegyvernepper válasza:
Vesse bele magát 15 évesen?? Attól hogy te kurv@ lettél nem kell másnak is kövessen! Emberek térjetek már észhez!
12/13 anonim válasza:
az ilyen kérdésekre adott válaszaim miatt lepontoztak ... de úgyse állom meg. Lassan az az érzésem, hogy arról szól az egész, hogy FIGYEJJÉÉÉ MÁR NEM VAGYOK OVIS ÉS VAN PETYEM AMI TUD ÁM ÁGASKODNI... én már a médiára sem birom kenni :(
13/13 anonim válasza:
15évesen?????
esetleg h lefeküdjek e a barátnőmmel akivel már együttvagyok xy ideje de h BELEVÁGJAK A DUGASZOLÁSBA :O...sokkkkk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!