Van még mire várnom?
19 éves vagyok
Mindig úgy gondoltam, hogy azzal fogok majd először lefeküdni akivel szerelmesek leszünk egymásba. De ez nem jött be, mert még sose voltam szerelmes. Már 7 hónapja szingli vagyok, elég üresnek érzem az életem.
Van még mire várnom? Vagy ami még jobb kérdés...Érdemes?
Szerintetek...Te mit tennél a helyembe...Vannak pasik akikkel össze tudnék jönni, de semmi érzelem csak úgy. Vele le is feküdhetnék és talán valami változna bennem az életemben...
Csak normális válaszokat légyszives
Én 23 múltam, mikor elvesztettem a szüzességemet, persze, hogy várj, hidd el, azzal lesz a legjobb, akit szeretsz, azért, hogy csak elveszítsd ne szexelj érzelem nélkül semmiképp.
27/N
A válasz megírásának időpontja: ma 16:11
Úgy érzem, hogy annyira igazad van. Ez egy kicsit meseszerű, hogy majd amikor szerelmes leszek bla-bla csak úgy látszik, hogy ezt elég nehezen tudom magamnak beismerni. Nem tökéletes a világ, tehát jobb ha változtatok az álláspontomon...
"Mindig úgy gondoltam, hogy azzal fogok majd először lefeküdni akivel szerelmesek leszünk egymásba."
Igen, ez így lenne normális! Az előző válaszoló is szépen leírta. Annak adom oda a testem, akit szeretek, akiben teljesen megbízok, aki mellett el tudom kötelezeni magam, és nem csak egy futó kapcsolatot akar.
"De ez nem jött be, mert még sose voltam szerelmes."
És? 19 éves vagy, nem 59 csak nem is 39!!! Ha 20 év múlva mondanád ezt, akkor nagyon el kéne gondolkoznod, hogy miért nem sikerült párkapcsolatot kialakítanod! De még csak 19 vagy! Bőven lehetsz szerelmes!!! Eddig nem jött, attől ezután még bőven bejöhet. Érdemes várni az igazira. Van aki 24-25 évesen találja meg, és boldog kapcsolatban él. Biztosan nem maradsz aggszűz vénlány.
"Már 7 hónapja szingli vagyok"
Jaa. Akkor előtte mi voltál? Nem 19 éve vársz? Ezt nem értem? 7 hónap igazán nem nagy idő, mégha annak is tűnik!
"elég üresnek érzem az életem.
Van még mire várnom? Vagy ami még jobb kérdés...Érdemes? "
Igen, van és érdemes!
Üres az életed, és azt gondolod, hogy egy kis alkalmi szex fogja betölteni az ürességet? Biztos vagyok benne, hogy az alkalmi szex után még nagyobb ürességet fogsz érezni.Tapasztalatból mondom, hogy érdemes kivárni az igazit, vele leszel boldog. Ugyanakkor azt is el kell mondjam, hogy szerintem az üresség érzése a párkapcsolatban sem múlik el teljesen. Valami mással kell betölteni.
Én azt tanácsolom, hogy egy időre hanyagold ezt a kérdést! Felejtsd el! 19 éves vagy, koncentrálj a tanulásra. Keresd a válaszokat életed egyéb nagy kérdéseire (mi a célja az életednek stb.), amivel betöltheted az üresség érzését. Aztán majd egyszercsak 1-2-3-5 év múlva szembe jön veled az igazi. A nagy szerelem, akire érdemes volt várni.
"Szomorú,hogy 19 évesen nem hiszel a szerelemben."
Rossz pasikkal hozott össze a sors. Ráadásul környezetem is elég rossz volt, már mint úgy értve, hogy miden barátnőm egy bombázó aki azzal jött össze akivel csak akart, nem úgy mint én... Na de nem sajnáltatni akarom magam mindössze keresem, hogy hol mit rontottam el, miben vagyok és a hibás.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-25 20:56
Olyan szép és jó minden amit leírtál, csak ahogy már valaki itt fentebb megjegyezte, ez nem egy tökéletes világ. Az, hogy én így gondolkodom, nem vonza a pasikat. Sokszor leprüdöztek meg hasonló. Ha össze jöttem egy pasival és megtudta, hogy 16/17/18 évesen szűz vagyok akkor rendesen lenéztek vagy fogalmam sincs, azután úgy bántak velem mint egy ufóval ráadásul ha mondtam, hogy még egyelőre nem szeretném akkor még ők voltak felveszve, hogy én milyen vagyok. Furcsa ez a világ.
De ahogy modntad megprobalok massal foglakozni.
Én is ugyan így vagyok evvel mint te, csak fiúba.. Én sem tudjam hogy mi legyen. De valószínűleg ez a "szerelmes" dolog nem fog bejönni..
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!